Μαρία Μπέη: Αποκάλυψε τα ευχάριστα στον αέρα του Έλα χαμογέλα - «Με τον Δημήτρη...»

Το έκανε γνωστό για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη: Αποκάλυψε τα ευχάριστα στον αέρα του Έλα χαμογέλα - «Με τον Δημήτρη...»

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και αποκάλυψαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα για τη σχέση τους. Συγκεκριμένα, έκαναν το επόμενο βήμα.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και πήρε την απόφαση να πάει ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους, παρόλο που είναι μαζί μόνο λίγους μήνες.

Η Μαρία είχε αποκαλύψει στην κάμερα του Πρωινού: «Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Το πρώτο βήμα το έκανε ο Δημήτρης! Αυτή τη στιγμή μένουμε σε σπίτι ενός φίλου του Δημήτρη ή σε ξενοδοχεία, δεν έχουμε νοικιάσει ακόμα, πρώτα θα δούμε τι θα γίνει με τις δουλειές».

Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν σήμερα στην εκπομπή, πλέον έχουμε βρει σπίτι και μένουν μαζί. Δείτε ωστόσο εδώ την πρώην σύντροφο του Μπέλλου.

Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Οι Κου Κου αποκάλυψαν τα ευχάριστα νέα του ζευγαριού

Μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κρικοριάν, αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι, Μαρία Μπέη και Δημήτρη Μπέλλο.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό το κοινό του επαγγελματικό βήμα μετά το τέλος του MasterChef. Οι δυο τους ετοιμάζουν την κουζίνα νέου εστιατορίου στην Κηφισιά, το οποίο θα ανοίξει στις 15 Ιουλίου.

Μαρία Μπέη  Δημήτρης Μπέλλος

Παράλληλα υπάρχει περίπτωση ε η Μαρία και ο Μπέλλος να κάνουν μαζί εκπομπή στο Youtube. Oι δυο τους αυτόν τον καιρό ετοιμάζονται μάλιστα, πυρετωδώς, ενώ ο Δημήτρης Μπέλλος σχεδιάζει κάτι νέο που έχει σχέση με το healthy food.

Δείτε τη νέα φωτογραφία από Μαρία Μπέη και Δημήτρη Μπέλλο και το μήνυμα για τον... γάμο τους.