Άντζελα Δημητρίου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της κόρης της - «Βρίσκω τρόπο και τα καλύπτω...»

Το αποκάλυψε με μια φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της κόρης της - «Βρίσκω τρόπο και τα καλύπτω...»

Το άγνωστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της, αποκάλυψε για πρώτη φορά η κόρη της Άντζελας Δημητρίου με μια φωτογραφία που δημοσίευσε από την παραλία.

Αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα υγείας της κόρης της Άντζελας Δημητρίου

Συγκεκριμένα, η Όλγα Κιουρτσάκη, αποκάλυψε πως εδώ και 13 χρόνια έχει διαγνωστεί με ένα αυτοάνοσο νόσημα. Συγκεκριμένα, πάσχει από λεύκη, ένα νόσημα που κάνει τον οργανισμό να μην παράγει μελανίνη σε ορισμένα σημεία του δέρματος.

«Σχεδόν δύο βδομάδες μπάνια και κάτω από την σκιά.. αρχίζω να το συνηθίζω.. ..Εδώ και 13 χρόνια προσπαθώ να μην μαυρίζω γιατί τα χέρια μου γίνονται σαν χάρτης.. τα άλλα σημεία βρίσκω τρόπο και τα καλύπτω (μακριά δροσερά πουκάμισα με μακρύ μανίκι, κολάν όλο το καλοκαίρι. Όχι σορτσάκια και make up στο ντεκολτέ)... φέτος όμως απολαμβάνω τα μπάνια μου και όσο μπορώ μακριά από βλέμματα και νιώθω σούπερ!!! Εμείς οι ευαίσθητοι άνθρωποι με τα αυτοάνοσα θέλουμε λεπτούς χειρισμούς!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Άντζελα Δημητρίου κόρη πρόβλημα υγείας

Δείτε εδώ, πόσο μοιάζει η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, σε μια φωτογραφία από το 1993.

Άντζελα Δημητρίου: Η εξομολόγηση για την κόρη της - "Την έντυσα μια κούκλα και εκείνοι..."

"Την έντυσα μια κούκλα και εκείνοι της έκαναν bullying!" H Άντζελα Δημητρίου μιλάει σε συνέντευξη καρδιάς και κάνει μια εξομολόγηση για την κόρη της που μας άφησε "παγωτό"!

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Κοκλώνη και το «Celebrity travel», όπου και μίλησε ανοιχτά για όλα!

Ανάμεσα σε όλα, ο παρουσιαστής της εκπομπής την ρώτησε για την κόρη της και την απόπειρά της να ασχοληθεί με το τραγούδι και ποια η στάση της ίδιας απέναντι σε αυτό.

«Το παιδί μου είχε τα δικά του όνειρα και δεν ήθελα να του τα στερήσω. Κάποια στιγμή που μου είπε “όχι τώρα θα μου το κάνεις, θέλω να βγω να τραγουδήσω” την έστειλα και έκανε φωνητική», και συνέχισε με το bullying που υπέστη, «Την έντυσα μια κούκλα! Της έκαναν bullying! Κι από τη στιγμή που της έκαναν bullying δεν ήθελε να τραγουδήσει άλλο. Με στεναχώρησε! Κι άλλα παιδιά επωνύμων έχουν κάνει κάποιο όνομα μικρό, αλλά δεν το αφήσαν το παιδάκι μου».

Δείτε τα όσα σχολίασαν στην εκπομπή "Φωλιά των Κουκου"!

Εσείς είχατε ακούσει για την "διαμάχη" της με τον Γιώργο Τσαλίκη; Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η ίδια μπροστά στις κάμερες.