Εύη Καραγιάννη: Η κίνηση για τον Κώστα Βουτσά 5 μήνες μετά το θάνατο του θα ραγίσει καρδιές

Το αποκάλυψε η ίδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εύη Καραγιάννη: Η κίνηση για τον Κώστα Βουτσά 5 μήνες μετά το θάνατο του θα ραγίσει καρδιές

Η Εύη Καραγιάννη, όπως έκανε γνωστό σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, μια κίνηση που κάνει προς την μνήμη του Κώστα Βουτσά, 5 μήνες μετά τον θάνατο του, θα ραγίσει πολλές καρδιές.

Συγκεκριμένα, μίλησε για το βιβλίο που γράφει αλλά και την παράσταση «Fragile». Όπως είπε στο Λοιπόν η παράσταση φέτος θα εμπλουτιστεί με υλικό από την σχέση της με τον Κώστα Βουτσά.

Ετοιμάζεις ένα βιβλίο αυτόν τον καιρό...

Ετοιμάζω ένα βιβλίο το οποίο όεν είναι το κλασικό, το συμβατικό βιβλίο, δεν έχει αφήγηση τη ζωή μου με τον «τάδε», είναι πιο ιδιαίτερο.

Απευθύνεται σε κορίτσια κι αγόρια, σε άντρες και σε γυναίκες.

Τι σε έκανε να συγγράψεις βιβλίο;

Είναι εμπειρίες ζωής, γιατί έχω μεγάλες και δυνατές εμπειρίες, η ζωή μου υπήρξε πάρα πολύ μοιραία, με τρομερά γεγονότα. Είχα ξεκινήσει να γράψω το βιβλίο, αλλά, στο τέλος, η ζωή μου έγινε έργο, το «Fragile» («Εύθραυστο»), το οποίο θα συνεχιστεί και φέτος να παίζεται, γιατί είναι έργο «βαλίτσα» και δίνει μηνύματα προς όλους.

Φέτος θα έχει μεγαλύτερη αναφορά το έργο στον αείμνηστο Κώστα Βουτσά;

Θα έχει, φυσικά, όπως και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πάρα πολλές εμπειρίες ζωής, θα έχει πολλές ερωτησεις και καταθέσει ανθρώπων. Έχω επίσης απίστευτο υλικό έρωτα και αγάπης του Κώστα.

Τι υλικό είναι αυτό;

Ένα πολύ γλυκό υλικό από την καθημερινότητα, όπου μου έδειχνε την αγάπη του από το πρωί ως το βράδυ, έχω κρατήσει τα πάντα... Ατελείωτες κάρτες, λουλούδια, λόγια γραμμένα με τα φιλιά του, τις υπογραφές του, τα γράμματα του... Καθημερινά.

Τα κρατούσες όλα αυτά τόσα χρόνια, τα είχες φυλαγμένα;

Ναι, τα έχω όλα αυτά, είναι κρατημένα... τα δώρα του, τα πάντα. Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις, εμπειρίες ζωής, γεγονότα που με έχουν σοκάρει, από κάποιες προσωπικές σχέσεις μέσα στη ζωή μου.

Εύη Καραγιάννη: Ραγίζει καρδιές για τον Κώστα Βουτσά - «Μετά το θάνατο του δεν υπάρχει καμία επικοινωνία...»

Η Εύη Καραγιάννη μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό Λοιπόν για τον Κώστα Βουτσά. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της οικογένειά του έχουν κρατήσει αποστάσεις από την ίδια μετά τον θάνατό του.

Αυτά αποκάλυψε η Εύη Καραγιάννη για τον Κώστα Βουτσά

Ο Κώστας Βουτσάς ήθελε -και το κατάφερε-όλη την οικογένεια του ενωμένη, τις πρώην συντρόφους του και τα παιδιά του. Εσύ κρατούσες απόσταση από αυτό;

Δεν είχα κρατήσει ποτέ απόσταση. Είμαι αυτή που τον φρόντισα σε φοβερό βαθμό, όλα τα χρόνια ήταν άψογα περιποιημένος, είχε έρωτα, αγάπη, φαγητό, είχε νοσοκομείο, γιατί ήταν ένας ευπαθής και δυνατός άνθρωπος παράλληλα, αλλά η υγεία του ήταν επιρρεπής σε διάφορα θέματα.

Είχε χρόνια κλονισμένη υγεία, ήταν ήρωας, τα ξεπερνούσαμε, μπαίναμε βγαίναμε στα νοσοκομεία. Παρείχα πάρα πολλή φροντίδα σ' αυτόν και στην οικογένεια του. Απλώς όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις ου αυτοί το θέλουν, εγώ κρατάω 10 αποστάσεις περισσότερο.

Η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου Κώστα Βουτσά. Ωστόσο, κάποια στιγμή δεν άντεξε και πλάνταξε στο κλάμα

Συμβιβάστηκες με τις αποφάσεις των άλλων;

Ναι, έτσι έπρεπε να κάνω, ως κυρία και ως άνθρωπος.

Εύη Καραγιάννη Κώστας Βουτσάς

Μετά το θάνατο του, άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων από την οικογένεια του, το πένθος σας έφερε πιο κοντά;

Ως προς εμένα; Όχι, απολύτως, καθόλου, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία, δεν έκανε κανένας τίποτα και δεν με αφορά, δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου, θέλω όλοι να είναι καλά.

Το παιδί μου δεν το «δηλητηρίασα». Επίσης, ο Κώστας κράτησε μια θαυμάσια σχέση με τον πατέρα του Άνθιμου κι ήταν ιδανικό για να μεγαλώσει και να τον αγαπούν δύο μπαμπάδες μαζί. θέλω να κρατάω την απόσταση και τη διακριτικότητα μου, έτσι όπως πρέπει, αναλόγως συνθηκών. Σέβομαι τους ανθρώπους κι απαιτώ κι εγώ τον ίδιο σεβασμό.