Επανασύνδεση για Νίκο Οικονομόπουλο - Βίκυ Κάβουρα;

Τι ισχύει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επανασύνδεση για Νίκο Οικονομόπουλο - Βίκυ Κάβουρα;

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές φήμες που θέλουν τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Βίκυ Κάβουρα να έχουν... επανασύνδεση, πολλά χρόνια μετά τον οριστικό χωρισμό τους.

Η είδηση ωστόσο αυτή διαψεύθηκε από το φιλικό κύκλο της αγαπημένης ηθοποιού, αφού όπως δήλωσαν είναι ελεύθερη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στη Real life, από τον Φεβρουάριο που χώρισε με τον επιχειρηματία Γιώργο Βίγγο, η Βίκυ Κάβουρα έχει ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά της. Ενώ, στον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνει την θάλασσα.

Νίκος Οικονομόπουλος Βίκυ Κάβουρα

Μετά τον «βελούδινο» χωρισμό από τον Γιώργο Βίγγο, η Βίκυ Κάβουρα δεν θέλησε να μπει σε μια νέα σχέση και σίγουρα, όπως υπογραμμίζουν δικοί της άνθρωποι, δεν έχει τη διάθεση να γυρίσει σε έναν παλιό έρωτα που έκανε καιρό να ξεπεράσει. «Η Βίκυ έχει ξετρελαθεί με το νέο τραγούδι του Οικονομόπουλου, «Σκάσε ένα φιλί» που έγινε σουξέ με το καλημέρα και το ακούει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ανεβάζοντας το συχνά πυκνά και στα social media! Αποτέλεσμα; Πίστεψαν όλοι πως γύρισε σε εκείνον, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει» σημειώνει ο φιλικός κύκλος της ηθοποιού στη Real life.

Βίκυ Κάβουρα: Η ανάρτηση που έκανε με τραγούδι του... πρώην της Νίκου Οικονομόπουλου

Η Βίκυ Κάβουρα έκανε μια ανάρτηση με ένα τραγούδι του πρώην της Νίκου Οικονομόπουλου. Η ηθοποιός ανέβασε ένα Insta Story στο οποίο από πίσω έπαιζε η νέα επιτυχία που κυκλοφόρησε ο τραγουδιστής πριν λίγες ημέρες.

Το Πρωινό πρόβαλε ένα Instastory της Βίκυς Κάβουρα, η οποία απολαμβάνει το καινούριο τραγούδι του πρώην συντρόφου της, Νίκου Οικονομόπουλου.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο “Σκάσε ένα φιλί”, το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Το τραγούδι αυτό φαίνεται πως αρέσει και στην πρώην σύντροφο του, Βίκυ Κάβουρα, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη θέα που έχει το μπαλκόνι του σπιτιού της και από πίσω ακούγεται το τραγούδι αυτό. Η Βίκυ Κάβουρα πριν λίγες ημέρες έκανε και μια αποκάλυψη για την υγεία της Άσπας Τσίνα.