Ελεονώρα Μελέτη: Το ανακοίνωσε στον αέρα του ALPHA - «Δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου»

Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Το ανακοίνωσε στον αέρα του ALPHA - «Δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου»

Στον αέρα του ALPHA βγήκε η Ελεονώρα Μελέτη και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και ανακοίνωσε την νέα της εκπομπή αλλά και συνεργασία τους, λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11:00 – 13:00 στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με αρχισυντάκτη τον Νίκο Μάνεση. Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή είναι ήδη στημένη, ενώ θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Σεπτέμβρη.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι» είπε η Ελεονώρα Μελέτη «Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου». Αυτός είναι ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη που θα κάνει εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη

ALPHA: Το αντίο της Ελεονώρας Μελέτη και τα νούμερα τηλεθέασης του... τέλους

Τίτλοι τέλους έπεσαν εχθές στα Μεσάνυχτα του ALPHA και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να πει το δικό της αντίο στο τηλεοπτικό κοινό που την συντρόφευε τόσο καιρό. Ποια τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε; Τα έχουμε όλα αναλυτικά παρακάτω.

Για αρχή, τα τελευταία λόγια της Ελεονώρας Μελέτη ήταν απλά και λιτά:

«Να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ που για ακόμα μια χρονιά τιμήσατε με την παρουσία σας αυτήν εδώ την εκπομπή. Ήσασταν τυπικοί στο ραντεβού μας και μοιραστήκαμε μαζί με τους καλεσμένους μας όμορφες σκέψεις και πολλά συναισθήματα. Να σας ευχηθώ να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, σίγουρα θα είναι διαφορετικό από τα άλλα αλλά να σας δώσει όλα όσα έχετε μέσα στην ψυχή σας»

Και πρόσθεσε: «Αυτά ήθελα να πω και ανανεώνουμε το τηλεοπτικό μας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, σας φιλώ πολύ».

Καλεσμένοι στην τελευταία εκπομπή της σεζόν Μεσάνυχτα ήταν ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη για τον πατέρα του αλλά και ο μικρός Θανάσης από την σειρά Ευτυχισμένοι μαζί που έχει γίνει αγνώριστος πλέον!

Στο δυναμικό κοινό η Ελεονώρα Μελέτη δεν κατάφερε να βγει πρώτη στην late night ζώνη με το 13,4% αλλά κατέκτησε μια καλή δεύτερη θέση.

Late night

  • ΑΝΤ1: Football Stories 16,8
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 13,4
  • STAR: Νόμος και Τάξη 8,8
  • ΣΚΑΙ: Οι άντρες με τα μαύρα 5,4
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 9,2