Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Λένα Δροσάκη και ο σύζυγος της Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο του παιδάκι και έγινε γνωστό το φύλο του μωρού τους.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι θα υποδεχτεί σε λίγους μήνες και θα κρατήσει στην αγκαλιά του ένα αγοράκι, καρπός του έρωτα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και την Αλεξάνδρα Αντωνίου, το ζευγάρι έχει αποφασίσει ήδη και το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους. Αυτό δεν είναι άλλο από το «Τάσος» καθώς οι δυο ηθοποιοί θέλουν να τιμήσουν τον πατέρα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

Αν και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η ημερομηνία της βάφτισης, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν στην εφημερίδα ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δώσουν και ένα δεύτερο όνομα στο παιδί τους. Δείτε εδώ τις απίστευτες μπομπονιέρες από το γάμο τους.

Οι φωτογραφία από το γάμου Μπουρδούμη - Δροσάκη πριν αποκαλυφθεί το φύλο του παιδιού τους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η αγαπημένη του Λένα Δροσάκη μας αιφνιδίασαν και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην παραθαλάσσια κωμόπολη τα Βραχναίικα στον νομό Αχαΐας

Το ζευγάρι τους έπιασε όλους απροετοίμαστους, καθώς η αναγγελία του γάμου τους - δείτε την εδώ - δεν είχε ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη γάμος

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, παντρεύτηκαν με κουμπάρους τη Βένια Καραγιάννη και τον Άγγελο Μπούρα.

Η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή μέσα από φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram. Την ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη έγραψε: «Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments».