Γιώργος Τσαλίκης: Θα τον δούμε στην εκπομπή της Μαλέσκου; Η δημόσια απάντηση του

Τι ισχύει τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: Θα τον δούμε στην εκπομπή της Μαλέσκου; Η δημόσια απάντηση του

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης και αποκάλυψε για πρώτη φορά αν τελικά θα τον δούμε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Την απάντηση του έδωσε δημόσια.

Ο γνωστός τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Περιστερίου ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό και για τις φήμες αυτές και δεν δίστασε να ανοίξει τα χαρτιά του.

«Τα τελευταία χρόνια, το δικό μου φλερτ με την τηλεόραση δεν έχει σταματήσει ποτέ. Έχω πει βέβαια, ότι εμένα η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ άμεση προτεραιότητά μου. Είμαι τραγουδιστής, αγαπώ τη δουλειά μου και κάνω και πάρα πολλά live κάθε χρόνο οπότε κάθε χρόνο που συζητάω κάτι για την τηλεόραση χαλάει κάπου εκεί γιατί δεν έχω χρόνο να μπορώ να κάνω κάποιο project.

Γιώργος Τσαλίκης Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή

Και πέρυσι συζητούσα για τρία project, στο ένα μάλιστα είχε γίνει και συμβόλαιο με το όνομά μου αλλά λόγω των συνθηκών δε μπορούσα να το κάνω. Project τα οποία βγήκανε. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι πολύ ώριμο όταν μου γίνεται μια πρόταση να κάνω ένα δοκιμαστικό. Ότι κι αν έχω κάνει, πάντα το θέλω…. Δε θα επιβεβαιώσω αν έκανα δοκιμαστικό για αυτή τη δουλειά. Ότι και να μου προτείνουν εγώ κάνω δοκιμαστικό, δε σημαίνει ότι θα την κάνω τη δουλειά…

Δε λέω ποτέ τις προτάσεις που μου κάνουν γιατί το θεωρώ άσχημο για κάποιον που συνεχίζει μετά την εκπομπή, κάνει μια εκπομπή, να έχω πει πρώτα ότι μου την είχαν προτείνει πρώτα ή ότι αρνήθηκα ή δε μπορούσα. Δε ξέρω πως διαρρέουν αυτές οι πληροφορίες, εγώ δεν έχω δώσει κάποια τέτοια πληροφορία, δε μιλάω ποτέ για τις προτάσεις που έχω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης. Από ποιον ωστόσο η Μαλέσκου «έφαγε» το πρώτο άκυρο;

Που είχε αποκαλυφθεί η συμμετοχή του Γιώργου Τσαλίκη στην εκπομπή της Μαλέσκου;

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΚΡΗΤΗTV που λέει ότι τελείωσε η συνεργασία τους με την παρουσιάστρια, είναι έτοιμη να ανέβει στην Αθήνα μόνιμα για την εκπομπή που θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ.

Το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα»,ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ένα πρόσωπο το οποίο περνάει σήμερα από δοκιμαστικό και αν αρέσει στους ιθύνοντες θα τον εντάξουν στην εκπομπή της.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος έχει εμπειρία πάνω στο τηλεοπτικό κομμάτι.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ