Νίκος Μουτσινάς: Αυτό το πρόσωπο μένει στο Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Αυτό το πρόσωπο μένει στο Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι επιστρέφουν και πάλι στον ΣΚΑΙ με σίγουρα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο της εκπομπής στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου μίλησε στο Tv Κους Κους και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική Βάνια, αποκαλύπτοντας το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δεν τολμά κάποιος να μου κάνει πρόταση» σημειώνει γελώντας η Ματίνα Νικολάου, προσθέτοντας πως «όλο αυτό που έχει γίνει με την εκπομπή κάνει τους πάντες να νιώθουν αναπόσπαστο κομμάτι του εν λόγω φορμάτ, οπότε τι να μου προτείνουν; Κι έχουν δίκιο.Δεν έχω πρόταση για άλλη εκπομπή. Η Βάνια είναι του Νίκου, δεν πάει σε άλλη εκπομπή, είναι δεδομένο αυτό. Έχω δεχτεί να κάνω τη Βάνια σε διάφορα events, εκπομπές, αλλά δεν είναι αυτός ο δρόμος της. Όταν σταματήσει, θα σταματήσει, Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί βέβαια μέχρι τότε

Όλο αυτό που ζεις με τη Βάνια νιώθεις ότι σε επιβεβαιώνει σε επαγγελματικό επίπεδο; Ίσως στην αρχή είχες δεύτερες σκέψεις…

Δεν είμαι ανασφαλής ως ηθοποιός. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, είτε καλύτερα είτε όχι και τόσο καλά. Η Βάνια μού επιβεβαίωσε ότι μπορώ. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα, δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα την αγαπήσει τόσο. Ήμουν φοβισμένη στην αρχή αλλά είχα ένα σημαντικό πλεονέκτημα, ήταν δίπλα μου ο Νίκος. Του έχω εμπιστοσύνη, τον θαυμάζω, ήμουν λοιπόν σίγουρη ότι θα με βοηθήσει. Δείτε ωστόσο εδώ την Ματίνα Νικολάου να ποζάρει με μαύρο μαγιό.

Κρύβει παγίδες το να δουλεύεις με τον κολλητό σου;

Ναι, φυσικά, υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα – παρεξηγήσεις. Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε τέτοια, είμαστε πάρα πολύ καλά, σκεφτόμαστε ιδέες, το αγαπάμε πολύ όλο αυτό, οπότε είναι ευτυχία το να δουλεύω μαζί του.

Καλό Μεσημεράκι ανακοίνωση ΣΚΑΙ

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Ο Νίκος Μουτσινάς, για μία ολόκληρη χρονιά, έλεγε «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Κάθε μεσημέρι στις 15.00, τραγουδούσε, διασκέδαζε με τους καλεσμένους του και… «προκαλούσε», παρέα με τη μοναδική Βάνια και τις απίστευτες μεταμφιέσεις της αλλά και τους Alcatrash και τις πειραγμένες μουσικές τους.

494.875 τηλεθεατές κατά μέσο παρακολούθησαν το «Καλό Μεσημεράκι», τη φετινή σεζόν ενώ 1.319.340 τηλεθεατές το παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό. Στο σύνολο κοινού, η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 19,3% και στο κοινό 18-54 το ποσοστό ήταν 21,4%. Σε επιμέρους κοινά, τα ποσοστά ήταν ακόμη μεγαλύτερα: 23,8% στο κοινό 18-24 και στις γυναίκες 25-44. Τέλος και στην ώρα μετάδοσης, η εκπομπή τερμάτισε πρώτη με ποσοστό 18,7% στο σύνολο κοινού και 20,6% στο κοινό 18-54 αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Το φινάλε της φετινής σεζόν γράφτηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου με ένα special επεισόδιο, διάρκειας περίπου 3,5 ωρών. Συνεχείς ανατροπές, αμείωτο κέφι και αστείρευτο χιούμορ δημιούργησαν μία εκρηκτική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Περισσότεροι από 40 διάσημοι φίλοι του Νίκου «μπούκαραν» στο «Καλό Μεσημεράκι» με όλους τους πιθανούς τρόπους -ζωντανά, τηλεφωνικά, μέσω video- προκαλώντας χαμό.

1.384.009 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό ανταποκρίθηκαν στην τελευταία φετινή «πρόκληση» του Νίκου, οι γυναίκες 18-24 τού χάρισαν ποσοστό 44,4%, ενώ για ένα τέταρτο η εκπομπή έφτασε στο 23,7% στο κοινό 18-54.

Επίσης, η εκπομπή ήταν Νο1 topic trend στο twitter, ενώ ανάλογη απήχηση είχε και σε facebook, instagram και youtube.

Το «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια, οι Alcatrash και η ομάδα της εκπομπής εύχονται καλό καλοκαιράκι και δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο.