Νικολέττα Ράλλη: Με απίθανο ολόσωμο μαγιό ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Έτσι είναι το σώμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Με απίθανο ολόσωμο μαγιό ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Φορώντας ένα απίθανο ολόσωμο μαγιό, πόζαρε η Νικολέττα Ράλλη στο φωτογραφικό φακό και μας έδειξε πως είναι το σώμα της, ένα μήνα περίπου μετά τη γέννηση της κορούλας της.

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας το τελευταίο διάστημα, καθώς έγινε για πρώτη φορά μαμά και απολαμβάνει όλες τις χαρές της καθημερινότητας μαζί της.

Ωστόσο, έχοντας βρει λίγο χρόνο χαλάρωσης, αποφάσισε να κάνει τις βουτιές της εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό. Έτσι πόζαρε και σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Νικολέττα Ράλλη, ακόμη και ένα μήνα μετά τη γέννα της, αναστατώνει τα πλήθη.

Νικολέττα Ράλλη σώμα μετά τη γέννα

Δείτε ωστόσο εδώ, πως περνάει μέσα στο σπίτι της η Νικολέττα Ράλλη μαζί με την μπέμπα της.

Νικολέττα Ράλλη: Μας έδειξε πως είναι το σώμα της λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, αλλά χωρίς μαγιό

Το σώμα της λίγες ημέρες μετά της γέννα της, μας έδειξε η Νικολέττα Ράλλη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία της.

Η Νικολέττα Ράλλη, πριν από περίπου δέκα ημέρα έγινε για πρώτη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με το σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Από εκείνη την ημέρα, η παρουσιάστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή της. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει και κάνει και τις βόλτες της εκτός σπιτιού.

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από βόλτα της. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της, ολόσωμη και μας έδειξε πως είναι το σώμα της μετά τη γέννα. Δείτε εδώ και φωτογραφίες από το απίθανο baby shower.

Νικολέττα Ράλλη σώμα