Συγκινητικά νέα για Μιλλούση και Πετρούνια - Ανακοίνωσαν την δεύτερη εγκυμοσύνη

Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram και η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινητικά νέα για Μιλλούση και Πετρούνια  - Ανακοίνωσαν την δεύτερη εγκυμοσύνη

Ασύλληπτη χαρά χτύπησε το σπίτι της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια, καθώς πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσαν με μια συγκινητική φωτογραφία στα social media πως περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Να σημειωθεί πως και το 2019 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχαν δημοσιοποιήσει πως θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η Βασιλική, μάλιστα, φαίνεται να έχει φουσκώσει αρκετά.

Δείτε την ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση:

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης! Η αποκάλυψη στο Instagram

Η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε πως έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Με μια φωτογραφία στο Instagram έδειξε στους followers της πως κατάφερε να απαλλαχθεί από τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή αθλήτρια και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και την ευτυχία τους συμπλήρωσε ο ερχομός της κόρης τους Σοφίας.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι λάτρης των social media και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πρόσφατα, λοιπόν, έκανε ένα Q&A στο Instagram και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε στο πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η αθλήτρια πήρε μόνο 9 κιλά ωστόσο μέσω της γυμναστικής κατάφερε πολύ σύντομα να τα χάσει.

Βασιλική Μιλλούση Πετρούνιας