Φωτογραφία από παραλία της Άνδρου με την Ελένη Μενεγάκη και την Μαρινούλα

Τρυφερό στιγμιότυπο, η παρουσιάστρια φορούσε το ροζ καπέλο της μικρής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία από παραλία της Άνδρου με την Ελένη Μενεγάκη και την Μαρινούλα

Η μικρή Μαρίνα με την Ελένη Μενεγάκη εδώ και μέρες περνούν χαλαρές στιγμές στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία είναι μαζί σε μια παραλία.

Μπορεί η μικρή Μαρίνα στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο να μην φαίνεται στο πλάνο, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως το καπέλο που φαίνεται να φοράει η ίδια και η τσάντα η ροζ που βρίσκεται δίπλα της είναι της μικρής.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα

Δείτε εδώ και την τρυφερή φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Ματέο στο instagram με την μικρή Μαρίνα λίγες ημέρες πριν.

Ελένη: Έκανε την αποκάλυψη από Άνδρο - «Ανανεώνουμε το ραντεβού μας...»

Μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την Άνδρο, όπου κάνει τις διακοπές της. Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό πως ανανεώνει το ραντεβού της με αγαπημένη εταιρία, με την οποία συνεργάζεται χρόνια.

Μπορεί η Ελένη πλέον να μην βρίσκεται στο χώρο της παρουσίασης, ωστόσο συνεχίζει με την αγαπημένη εταιρία L'oreal Paris και θα είναι πρόσωπο των προϊόντων της.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν αναχωρήσει για το νησί και έγραψε στη λεζάντα της:

«Αυτες οι φωτο ειναι τραβηγμενες μια μερα πριν φυγω απο Αθηνα απο τον @sir_stathis αφου βεβαια περασα απο τα χερια της @larou1 με το αγαπημενο μου μακιγιαζ και φυσικα με την @katerina_louvari που φροντισε τα μαλλια μου ! Ανανεωνουμε το ραντεβου μας για τα γυρισματα της νεας καμπανιας της #lorealparisgr σε λιγες μερες!». Δείτε εδώ ωστόσο, πως μια κομμώτρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.