"Εφιαλτικό" ταξίδι για τον Κρατερό Κατσούλη - Η περιπέτεια με το αυτοκίνητο

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Κρατερός Κατσούλης είπε το Σαββατοκύριακο να πεταχτεί μέχρι την Θεσσαλονίκη αλλά το ταξίδι έγινε ένας "εφιάλτης" αφού του έμεινε το αυτοκίνητο και μέχρι να έρθει η οδική έζησε την περιπέτεια!

Ο παρουσιαστής του STAR, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με διάφορες αναρτήσεις ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως έπαθε λάστιχο και περίμενε αρκετή ώρα μέσα στην ζέστη τον γερανό να έρθει να τον βοηθήσει.

Τελικά όμως, η οδική βοήθεια ήρθε και ο Κρατερός όχι μόνο κατάφερε να φτιάξει το αυτοκίνητό του αλλά έφτασε τελικά και στον προορισμό του.

Να υπενθυμίσουμε πως η εκπομπή στην Φωλιά των Κου Κου την Παρασκευή έριξε αυλαία! Δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια του ζευγαριού.

Δείτε τις αναρτήσεις του Κρατερού Κατσούλη

Κρατερός Κατσούλης περιπέτεια

Κρατερός Κατσούλης ταξίδι αμάξι

Πρόβλημα υγείας για τον Κρατερό Κατσούλη - Η ανακοίνωση στον αέρα του STAR

Όπως ανακοινώθηκε στον αέρα του STAR δια στόματος Κατερίνας Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και δεν βρέθηκε στο πλατό των Κου Κου.

Να σημειωθεί πως από την εκπομπή σήμερα απουσιάζει και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αφού ο πατέρας έφυγε από την ζωή και σήμερα είναι η κηδεία. (δείτε την συγκινητική του ανάρτηση)

Τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου

«Καλημέρα σε όλους. Είμαστε εδώ. Όχι όλοι. Είναι σαφές εδώ. Είμαστε εδώ στη φωλιά μας και είμαστε όσοι μπορούμε να είμαστε. Για τον Στέφανο σας έχουμε μιλήσει. Δεν είναι μαζί μας ούτε ο Κρατερός μας σήμερα. Ορισμένα πράγματα δεν μας πάνε καλά. Έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του και για αυτό δεν είναι μαζί μας σήμερα. Εμείς οι υπόλοιποι θα είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τη δουλειά όλων αυτών των ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά για την εκπομπή. Όπως ξέρετε, δυσκολίες, μικρότερες ή μεγαλύτερες συμβαίνουν σε όλους. Είμαστε εδώ για να τα περνάμε όλα μαζί με αισιοδοξία, κέφι και χαρά»