Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Το ανακοίνωσαν στο Facebook

Έσκασαν τα ευχάριστα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Το ανακοίνωσαν στο Facebook

Τα ευχάριστα νέα έφτασαν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως σε λίγο καιρό παντρεύονται. Οι ίδιο αποφάσισαν να κάνουν γνωστά τα χαρμόσυνα μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Facebook.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και έτσι δε δίστασαν να μοιραστούν την είδηση του γάμου τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Απίστευτη ωστόσο ήταν και η είδηση πως παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Δείτε εδώ ποιοι είναι.

Αυτό είναι το ζευγάρι της ελληνικής showbiz που παντρεύται

Ο λόγος για τη Βαρβάρα Φίλιου και τον Βλάση Μάρα. Οι δύο αθλητές θα ενωθούν σε λίγο καιρό με τα δεσμά του γάμου και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται με τίποτα.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια κοινή της φωτογραφία με τον Βλάση Μάρα και έγραψε: «ΕΙΠΑ ΝΑΙ!».

Βλάσης Μάρας - Βαρβάρα Φίλιου γάμος

Γάμος εκατομμυρίων στην showbiz - Οι 2 γαμήλιες τελετές που θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων

Έρχεται στην showbiz με διαφορά ο πιο χλιδάτος γάμος, αφού θα στοιχίσει εκατομμύρια. Και συγκεκριμένα 4. Θα γίνουν 2 τελετές, ενώ θα υπογραφεί και προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ο μεγάλος γιος της Victoria και του David Beckham, Brooklyn, έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη σύντροφό του, Nicola Peltz. Μάλιστα, Ο δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στα social media, στην οποία ποζάρει με την αγαπημένη του και αποκαλύπτει πως έγινε η πρόταση γάμου.

«Πριν δυο εβδομάδες ρώτησα την αδερφή ψυχή μου αν θέλει να με παντρευτεί και εκείνη είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου. Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και μια μέρα ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπώ πολύ μωρό μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Brooklyn Beckham.

Στο Instagram σχολίασε τα ευχάριστα νέα και η Victoria Beckham, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα πιο συναρπαστικά νέα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Brooklyn και η Nicola θα παντρευτούν. Σας εύχομαι πολλή αγάπη και μια ζωή γεμάτη ευτυχία».

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ξένα ΜΜΕ το ζευγάρι θα παντρευτεί του χρόνου κάνοντας δύο γαμήλιες τελετές σε Μεγάλη Βρετανία και Φλόριντα αξίας 4 εκατομμυρίων λιρών. Ενώ ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Nicola Peltz έχει ζητήσει από το ζευγάρι να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.