Χαρές στο σπίτι της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

Η τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

Μεγάλες χαρές έχουν στο σπίτι τους ο Χάρης Βαρθακούρης και η αγαπημένη του σύζυγος, Αντελίνα, αφού η κόρη τους, Λιόνα κλείνει σήμερα τα 8 και γι΄αυτό, σύσσωμη η οικογένεια έσπευσε να της ευχηθεί τα πιο όμορφα χρόνια πολλά.

Το αγαπημένο ζευγάρι φροντίζει σε κάθε περίπτωση να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα και έτσι οι δύο ευτυχισμένοι γονείς δε θα μπορούσαν παρά να οργανώσουν τα καλύτερα γενέθλια στην κόρη του.

Μάλιστα, η Αντελίνα Βαρθακούρη επέλεξε να στείλει τις ευχές της στην κόρη της με το πιο υπέροχο μήνυμα, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που σβήνει τα κεράκια στην εντυπωσιακή της τούρτα.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε ποζάρει με τις κόρες της και είχε ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram και πριν από λίγο καιρό, και συγκεκριμένα την πρωτομαγιά στον εντυπωσιακό κήπου του σπιτιού τους. Δείτε εδώ την υπέροχη ανάρτησή της.

Με αυτόν τον τρόπο ευχήθηκε στην κόρη της η Αντελίνα Βαρθακούρη

«Χρόνια Πολλά έρωτά μας... Χρόνια Πολλά Πολλά παιδί μας... Χρόνια Πολλά Λιόνα μας!!! 8 ετών σήμερα...να τα χιλιάσεις μωρό μου, να μην χάσεις ποτέ την σπίθα αισιοδοξίας απ’ τα μάτια σου, να παλεύεις πάντα για τα όνειρα σου, να μην στέκεσαι ποτέ στα “ΜΗ” που θα σου πουν, να θέλεις πάντα να ανακαλύπτεις, να αμφισβητείς αυτά που σου πλασάρουν για δεδομένα και να ψάχνεις πάντα την δική σου αλήθεια, να είσαι καλός και ηθικός άνθρωπος και να αγαπάς με όλη σου την καρδιά όσες φορές κι αν πληγωθείς

...α παιδί μου και μην ξεχάσεις να μορφώνεσαι...την γνώση δεν μπορεί να στην κλέψει κανείς. Σε λατρεύω ανάσα μου! Όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι ήρεμα, ευτυχισμένα, προστατευμένα με ίσα δικαιώματα... τα παιδιά είναι το μέλλον!» έγραψε στη λεζάντα η Αντελίνα Βαρθακούρη.