Βίκυ Καγιά: Στην παραλία με μαύρο μαγιό - Τα παιχνίδια με τα παιδιά της

Ξετρελαμένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Στην παραλία με μαύρο μαγιό - Τα παιχνίδια με τα παιδιά της

Η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να περάσει ξέγνοιαστα την Κυριακή της και γι' αυτό το λόγο, πήρε τα παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολο και πήγαν στην παραλία. Η ευτυχισμένη μανούλα φόρεσε ένα εκπληκτικό μαύρο μαγιό και έπαιξε με τα μικρά της.

Η παρουσιάστρια φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της, και έτσι παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, πάντα βρίσκει μερικές ώρες για να τις αφιερώσει στα δύο αγγελούδια της.

Η Κυριακή φαίνεται πως είναι μία μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια και γι΄αυτό το λόγο, η Βίκυ Καγιά ξέφυγε για λίγο στην παραλία μαζί με την μικρή Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Η ίδια ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο, "λιώσαμε" μόλις τις είδαμε. Τις προάλλες βέβαια στον λογαριασμό της στο Instagram, η Βίκυ Καγιά έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Ζενεβιέβ Μαζαρί. Δείτε τη εδώ.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά με μαγιό από την παραλία

Βίκυ Καγιά γιός
Βίκυ Καγιά Μπιάνκα
Βίκυ Καγιά Κάρολος

Πανικό είχε προκαλέσει η Βίκυ Καγιά και με το πορτοκαλί μαγιό που είχε φορέσει

Κι όμως η Βίκυ Καγιά φόρεσε την απόλυτη απόχρωση της σεζόν, το πορτοκαλί, σε ένα πολύ εντυπωσιακό μπικίνι και ξέρουμε που θα το βρείτε! Κοστίζει 95 ευρώ!

Η παρουσιάστρια του STAR ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις και σε μια από αυτές φωτογραφήθηκε με το νέο μπικίνι της ντουλάπας της. Την φωτογραφία της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε από που το προμηθεύτηκε!

Αυτό είναι το πορτοκαλί μαγιό της Βίκυς Καγιά που κοστίζει 95 ευρώ

Βίκυ Καγιά μαγιό

Και θα το βρείτε εδώ

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τις εκπτώσεις των Migato! Τρέξτε γιατί οι τιμές είναι στα... πατώματα!

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Που θα βρείτε το μαγιό της Βίκυς Καγιά που κοστίζει 370 ευρώ; Εμείς εδώ στο Youweekly.gr εντοπίσαμε το μαγαζί που ψωνίζει η παρουσιάστρια και θα σας δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Είναι μια έντονη γυναίκεια παρουσία και πολλές γυναίκες εμπνέονται από το στυλ και τους συνδυασμούς της!

Αυτή τη φορά προκλήθηκε φρενίτιδα με κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα μπλε ηλεκτρίκ ολόσωμο μαγιό!

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Το μαγιό ανήκει στην εταιρεία "Eres".