Το δημόσιο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τη νέα εκπομπή του Open

Αυτή είναι η κριτική της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το δημόσιο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τη νέα εκπομπή του Open

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για τη νέα εκπομπή του Open, Τhe Booth, η οποία έκανε πρεμιέρα σήμερα το μεσημέρι, με ένα φορμάτ που δεν έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό το νέο πρότζεκτ το οποίο έκανε την εμφάνισή του μέσα στο καλοκαίρι.

Έτσι σχολίασε τη νέα εκπομπή του Open η Ναταλία Γερμανού

Η ίδια ξεκαθάρισε πως η εκπομπή της άρεσε καθώς και οι 4 παρουσιάστριας ήταν άμεσες και φρέσκες, κάτι που της τράβηξε την προσοχή. Δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα του The Booth.

Πέρα από το σχόλιο για το The Booth, η Ναταλία Γερμανού μίλησε και για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του show και ερμήνευσε μερικές μοναδικές επιτυχίες για τον μεγάλο τελικό, με τη Ναταλία Γερμανού να σχολιάζει μέσα από το Twitter πως ήταν μία εμφάνιση που της άρεσε πολύ.

Στο σχόλιο αυτό απάντησε η γνωστή τραγουδίστρια:

«Σε ευχαριστώ για τα υπέροχα τραγούδια που μου χάρισες αγάπη μου! Αξεπέραστα Ναταλάκι μου» με την παρουσιάστρια να απαντά, «Εγώ σε ευχαριστώ που τα τραγούδησες. Να το ξανακάνουμε».

Ναταλία Γερμανού Δέσποινα Βανδή

Ναταλία Γερμανού: Μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για την εγκυμοσύνη

τον αέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού, θέλησε να μιλήσει για την εγκυμοσύνη που αποκαλύφθηκε για αγαπημένο της συνεργάτη. Αναφέρθηκε στο γεγονός, λέγοντας και της ευχές της.

Η παρουσιάστρια με το που καλωσόρισε τους συνεργάτες της με το ξεκίνημα του «Καλύτερα δεν γίνεται», σήμερα το μεσημέρι, κατευθείαν πήρε το λόγο.

Αρχικά θέλησε να πει τις ευχές της δημόσια θυμίζοντάς την πρόβλεψη που είχε κάνει όταν ξεκίνησαν τη συνεργασία τους, αποκάλυψε επίσης πως του έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε πως του είχε πει πως όποιος συνεργάζεται μαζί της κάνει παιδιά. Δείτε εδώ και μια απίστευτη αποκάλυψη που έκανε πρώην συνεργάτες της.