Τίτλοι τέλους στη σχέση γνωστού ζευγαριού - Έμειναν μαζί μόνο λίγους μήνες

Αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τίτλοι τέλους στη σχέση γνωστού ζευγαριού - Έμειναν μαζί μόνο λίγους μήνες

Ένα πολύ γνωστό ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του. Οι δυο τους κατάφεραν να μείνουν μαζί μόνο λίγους μήνες, καθώς ο δεσμός τους επιβεβαιώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Αυτό είναι το ζευγάρι που ρίχνει τίτλους τέλους στη σχέση του

Ο λόγος για την Ρέιτσελ Μπίλσον και τον Μπιλ Χέιντερ, οι οποίοι ήταν ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του περιοδικού People, πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να μην αφήσουν τη σχέση τους να εξελιχθεί παραπάνω.

Στα πρόθυρα του διαζυγίου βρίσκεται ακόμα ένα ζευγάρι της διεθνούς showbiz. Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται.

Η Μπίλσον είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά California Teens, Άνταμ Μπρόντι, αλλά χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης (δηλ. το 2006). Ένα χρόνο αργότερα η Μπίλσον γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας Jumper, τον Χέιντεν Κρίστενσεν και διατήρησαν σχέση, το 2008 αρραβωνιάστηκαν και στα μέσα του 2010 χώρισαν, αλλά λίγους μήνες αργότερα επνασυνδέθηκαν, και έχουν μαζί μία κόρη.

Το 2017 ο γάμος της έλαβε τέλος, ενώ φέτος στη ζωή της μπήκε για λίγο ο ηθοποιός Μπιλ Χέιντερ.

Ρέιτσελ Μπίλσον χωρισμός

Διαλύεται ο γάμος του πιο αγαπημένου ζευγαριού

Πανικό έχει προκαλέσει η είδηση, πως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, διαλύει σιγά σιγά το γάμο του, και οδηγείται με γοργά βήματα προς το διαζύγιο. Τα σύννεφα στη σχέση τους έχουν μαζευτεί εδώ και καιρό και πλέον ο χωρισμός είναι μονόδρομος.

Ο γάμος τους ήταν ένα από τα πιο λαμπερά events που έχουμε παρακολουθήσει και πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν, πως μόνο μία γυναίκα σαν αυτή θα μπορούσε να κερδίσει την καρδιά του πιο περιζήτητου εργένη.

Αυτό είναι το αγαπημένο ζευγάρι που διαλύει τον γάμο του

Ο λόγος φυσικά για τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα ξένα μέσα, βρίσκονται πολύ κοντά στην αίτηση διαζυγίου.

Διαζύγιο Τζορτζ Κλούνεϊ - Αμάλ Αλαμουντίν

«Ο Τζορτζ είναι θυμωμένος που οι σκληρές προσπάθειες της γυναίκας του για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αφήσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Δυσκολεύεται πολύ με αυτό, και προκαλεί μεγάλη ρήξη στον γάμο τους», ισχυρίστηκε η ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το National Enquirer.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο περιοδικό, ο γοητευτικός ηθοποιός έμενε διαρκώς στο σπίτι μαζί με τα παιδιά, όσο η Αμάλ Αλαμουντίν, ασχολούνταν ενεργά με την υπόθεση εναντίον του ISIS, ενώ ξεκαθαρίζει πως για εκείνον η οικογένειά του αποτελεί την μοναδική του προτεραιότητα.

«Ζει με συνεχές άγχος… Όλοι ελπίζουν ότι αυτός και η Αμάλ μπορούν να καταλήξουν σε συμβιβασμό γι’ αυτό, αλλά ο Τζορτζ δεν δίνει άλλες ευκαιρίες, ακόμα κι αν η Αμάλ δεν μπορεί να καταλάβει τις πράξεις του. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες για το διάσημο ζευγάρι. Ο καθένας μπορεί να το δει αυτό, και το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ο γάμος τους αυτή τη στιγμή ήταν περισσότερο άγχος και ένταση. Θα είναι θαύμα αν επιβιώσουν από αυτό », είπε η πηγή.