Πρώην παίκτης του Survivor μετά την επιβίωση του στον Άγιο Δομίνικο κάνει delivery ψαριών

Για ποιον μιλάμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτης του Survivor μετά την επιβίωση του στον Άγιο Δομίνικο κάνει delivery ψαριών

Μετά την επιβίωση στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, καθώς είχε λάβει μέρος στο Survivor, κάνει αυτό που ξέρει καλά και αγαπάει. Στην πώληση ψαριών, ενώ κάνει και delivery.

Ο ίδιος αγαπάει το ψάρεμα, με αποτέλεσμα να ανοίξει το δικό του μαγαζί στην Βαρβάκειο το οποίο μάλιστα κάνει και κατοίκων διανομές.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σίμο, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», αναφέρθηκε στο νέο του εγχείρημά και δεν έκρυψε τη χαρά του. Στο Survivor 4 ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι

Survivor Βασίλης Σίμος ψάρια

«Θα κάνω εκπομπή στο Youtube για να μάθω τον κόσμο πώς να καθαρίζει ψάρια», από κάλυψε μάλιστα, μεταξύ άλλων.

Ο ένας παίκτης του Survivor κάνει delivery ψαριών και ο.. άλλος "καίει" καρδιές στην Μύκονο

Είναι όμορφος και διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στην ελληνική showbiz. Μοιραία, λοιπόν, κάθε φορά που ο Mr Survivor αφήνει σε κοινή θέα τους κοιλιακούς του, που μοιάζουν να σμιλεύτηκαν από εργαλείο αρχαίου γλύπτη, γίνεται χαμός!

Τούτη την φορά ο ηθοποιός, επιχειρηματίας και personal trainer είπε να κάνει ένα καλοκαιρινό δώρο στις θαυμάστριές του. Φόρεσε το μαγιό του και πήγε για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι.

Εκείνος δροσίστηκε στα καταγάλανα νερά και τα κορίτσια της παραλίας πήραν …φωτιά βλέποντας το θεϊκό six pack του!

Δείτε φωτογραφίες του πρώην Mr. Survivor, Νάσου Παπαργυρόπουλο στην Μύκονο

Παπαργυρόπουλος Μύκονος

Πρόσφατα ακόμα μια παίκτρια του Survivor έβαλε φωτιά σε γνωστή παραλία στο Καβούρι με το μαγιό της! Δείτε εδώ αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σόφης Πασχάλη

Survivor Μύκονος

Ποιος είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από τον Παρνασσό και την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο, σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε να σπουδάζει οικονομικά ενώ ένα χρόνο μετά πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε στην Αμερική, αρχικά στην Νέα Υόρκη και αργότερα στο Λος Αντζελες, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, σκηνοθεσίας και κινηματογράφου στο UCLA.

Το 2010, μετά το πέρας των σπουδών του, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική ταινία του Νίκου Ζερβού με τίτλο "Show Bitch". Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Αμερική πέρασε από οντισιόν για κάποιο ρόλο στις επιτυχημένες σειρές True Blood και "Spartacus". Παρόλο που έφτασε κοντά στο να επιλεγεί για τους ρόλους η άδεια παραμονής του στη χώρα στάθηκε εμπόδιο και τελικά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Το 2014, συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία "Η Εξέγερση του Δεκέμβρη" ενώ στο θέατρο είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο musical "Rocky Horror Show" σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου λαμβάνοντας θετικές κριτικές. Τα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε με τις οικογενειακές επιχείρησης εστίασης παραμερίζοντας την ιδιότητα του ηθοποιού. Το 2017 έλαβε μέρος στη ταινία του Νίκου Περάκη με τίτλο "Success Story" παίζοντας μαζί με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Πάνο Μουζουράκη, Φιόνα Γεωργιάδη και άλλους.

Το 2018, ύστερα από πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αποφάσισε να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor.Για το λόγο αυτό ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, οπού πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του show, και έμεινε εκεί για 4,5 μήνες φτάνοντας μέχρι την τελική δωδεκάδα του παιχνιδιού. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους δέχτηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για να ενταχθεί στη νέα ομάδα του δεύτερου κύκλου του reality επιβίωσης Nomads η οποία θα περιείχε 8 πρώην παίκτες του Survivor. Τελικά αποδέχτηκε την πρόταση και μπήκε στο παιχνίδι όπου έμεινε για 1,5 μήνα κατακτώντας την 11η θέση.

TAGS