Φαίη Σκορδά: Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Γνώρισε τον σύντροφό της στον Γιώργο Λιάγκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η Φαίη Σκορδά με το σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο μετά από περίπου ένα χρόνο κοινής πορείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», που πηγάζουν από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, επισημοποιώντας τη σχέση της.

Η Φαίη Σκορδά, μπορεί να μας μπέρδεψε όλους με τη φωτογραφία της όπου την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι και να λέει «Πόσο ευγνώμων είμαι που έχω ανθρώπους που μ’αγαπάνε αληθινά! Αυτή είναι η δύναμή μου. Στην υγειά σας»

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της εφημερίδας, η παρουσιάστρια δεν παντρεύτηκε κρυφά τον σύντροφό της αλλά, πρόκειται απλά για ένα δώρο. Όπως λέει το στενό περιβάλλον της, οι δυο τους είναι ένα βήμα πριν το γάμο και μάλιστα έχει προετοιμάσει και το έδαφος.

Άνθρωποι εκμυστηρεύτηκαν στην Espresso,n πως οι γονείς της παρουσιάστριας έχουν γνωρίσει τον Νίκο Ηλιόπουλο σε ένα ταξίδι που έκαναν στην πατρίδα της, το Κιλκίς. Ακόμη, και ο Γιώργος Λιάγκας έχει γνωρίσει το σύντροφο της, μιας και η παρουσιάστρια δεν θέλει σε καμία περίπτωση να διαταραχθούν οι σχέσεις τους. Ενώ, ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει πολύ καλές σχέσεις και με τα δυο παιδιά της Φαίης Σκορδά, Γιάννη και Δημήτρη.

Το ζευγάρι μάλιστα, επισκέπτεται συχνά και το εστιατόριο που διατηρεί η μητέρα του επιχειρηματία. Δείτε εδώ φωτγοραφία.

Δημοσιεύθηκε φωτογραφία από τα νυχτοπερπατήματα της Φαίης Σκορδά και του Νίκου Ηλιόπουλου

Μετά το τέλος του Πρωινού η Φαίη Σκορδά περνάει ανέμελες και χαλαρές στιγμές αναμένοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, Νϊκο Ηλιόπουλο. Οι δυο τους μάλιστα εχθές... νυχτοπερπάτησαν και η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δημοσίευσε μια φωτογραφία από την χαλαρή τους βόλτα.

Μπορεί στην φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω να φαίνεται μόνο ο τετράποδος φίλος της αλλά πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Φαίη Σκορδά είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της Νίκο. Το ζευγάρι άλλωστε ποτέ πρόβαλλε την προσωπική του ζωή οπότε...

Να τονίσουμε πως ο μικρός Γιαννάκης και Δημητράκης βρίσκονται σε διακοπές με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, στην Τήνο αυτή την περίοδο! Δείτε φωτογραφίες εδώ

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος