Ελένη Μενεγάκη: Πόζαρε με κοντό σορτσάκι και μαγιό στο σπίτι της - Φωτογραφία από την Άνδρο

Απολαμβάνει τις διακοπές της μακριά από όλους και από όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Πόζαρε με κοντό σορτσάκι και μαγιό στο σπίτι της - Φωτογραφία από την Άνδρο

Με κοντό σορτσάκι πόζαρε στο σπίτι της στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη, ενώ φορούσε και το μαγιό της, καθώς όταν βρίσκεται στο νησί πηγαίνει καθημερινά με τα παιδιά και το σύζυγό της στην παραλία. Στην φωτογραφία την είδαμε πιο χαλαρή από κάθε άλλη φορά.

Η παρουσιάστρια δυο εβδομάδες περίπου μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση και το «αντίο» στους τηλεθεατές της, απολαμβάνει κάθε ημέρα από τον ελεύθερο χρόνο της. Η οικογένεια της πάντα ήταν η κύρια προτεραιότητα της και τώρα έχει ακόμη περισσότερη ώρα για να περάσει μαζί τους.

Η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα έχει γίνει φαν των social media και κυρίως του Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της από την Άνδρο.

Πριν λίγη ώρα, πόζαρε στο φακό της φορώντας κοντό σορτσάκι που αποκάλυπτε τα πόδια της, ένα μπλουζάκι και το μαγιό της. Ενώ, φόρεσε και ένα καπέλο για τον ήλιο.

Δείτε και φωτογραφία από παραλία της Άνδρου με την Ελένη Μενεγάκη και την Μαρινούλα

Ελένη Μενεγάκη: Πιο χαλαρή από ποτέ - Με κοντό σορτσάκι έξω από το σπίτι της

Η Ελένη Μενεγάκη πιο χαλαρή από ποτέ ποζάρει με κοντό σορτσάκι έξω από το σπίτι της. Η παρουσιάστρια ευδιάθετη και καλοκαιρινή, ανέβασε μια φωτογραφία από την εξώπορτα της. Η ίδια δεν έκανε γνωστό αν ετοιμάζεται για κάποια βόλτα.

Η Ελένη Μενεγάκη τα Σαββατοκύριακα χαλαρώνει και τα περνάει ακόμα στο σπίτι της με δικούς της ανθρώπους, μιας και ο καιρός δεν επιτρέπει ακόμα να βρίσκεται στην αγαπημένη της Άνδρο.

Η ίδια δήλωσε πως όλη αυτή την περίοδο της καραντίνας ξεκουράστηκε, πέρασε χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους και μάλιστα ξεκίνησε και περπάτημα που της άρεσε και σκέφτεται να το καθιερώσει.

Η παρουσιάστρια ευδιάθετη και καλοκαιρινή, ανέβασε μια φωτογραφία από την εξώπορτα της και ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά να περάσει μια χαλαρή Κυριακή. Ωστόσο εμείς σας αποκαλύψαμε και το παρασκήνιο της αποχώρησης της από τον Alpha. Η προσβολή και τα σκληρά λόγια που την πλήγωσαν.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ελένη Μενεγάκη σπίτι