Ιωάννα Τούνη: Έβαλε "φωτιά" στη Μύκονο με το μαύρο μαγιό της

Εκρηκτική εμφάνιση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Έβαλε

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να κλέψει για ακόμα μία φορά όλες τις εντυπώσεις και βάλει κανονική... φωτιά στις παραλίες της Μυκόνου, όπου απολαμβάνει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Φόρεσε το πιο στιλάτο μαύρο μαγιό της και προκάλεσε σωστό πανικό!

Η πανέμορφη influencer αποφάσισε να ζήσει στο έπακρον το φετινό καλοκαίρι και να απολαύσει κάθε στιγμή και με το παραπάνω. Μετά από τις διακοπές της σε Σαντορίνη, Κρήτη και Κέρκυρα, η Ιωάννα Τούνη επισκέφθηκε και τη Μύκονο, όπου μαγνήτισε για ακόμα μία φορά τα βλέμματα.

Ιωάννα Τούνη Μύκονος

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές μέρες η Ιωάννα Τούνη πήρε την μεγάλη απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Τη στήριξή της έδειξε σε αυτή και η Μαίρη Συνατσάκη. Δείτε εδώ την συγκινητική της ανάρτηση.

Τόσο μέσα από τα insta story της και τις δημοσιεύσεις της στα social media, αλλά και μέσα από την κάμερα του Mykonos Live TV, μπορούμε να δούμε μία από τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις της Ιωάννας Τούνη, η οποία απολαμβάνει την παραλία μαζί με πολύ καλούς της φίλους.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με μαγιό που μάζεψε σχεδόν 90.000 likes

Η Ιωάννα Τούνη πέρασε μερικές μοναδικές στιγμές την Κυριακή, καθώς επισκέφθηκε παραλία της Χαλκιδικής. Πόζαρε λοιπόν στο Instagram και η φωτογραφία με το "καυτό" μπικίνι της, κατάφερε να μαζέψει σχεδόν 90.000 likes μέσα σε λίγες ώρες.

Η πανέμορφη influencer έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram. Καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, για όλες τις νέες της δραστηριότητες, ενώ οι φωτογραφίες που ανεβάζει, είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Η Ιωάννα Τούνη σίγουρα ξέρει να βάζει "φωτιά" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια να κάνει συχνά αποκαλυπτικές αναρτήσεις, στις οποίες την βλέπουμε με το μαγιό της. Η ίδια έχει άλλωστε κορμάρα, οπότε γιατί να την κρύψει; Εκτός αυτού, είναι και μέρος της δουλειάς της αφού ως γνωστών μαζί με την φίλη της Στέλλα Πάσσαρη έχουν την Bubblegun, την εταιρία με ρούχα.

Το καλοκαίρι έφτασε και έτσι οι followers της Ιωάννας Τούνη έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για ακόμα μία φορά το μοναδικό της σώμα με μαγιό. Αν θέλετε κι εσείς να έχετε τέτοιο υπέροχο σώμα όπως η Ιωάννα Τούνη, πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τα μυστικά της για να μένει fit.