Θρήνος - Πέθανε γνωστός παρουσιαστής

Απέραντη θλίψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε γνωστός παρουσιαστής

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο της showbiz, με την είδηση πως ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής πέθανε σε ηλικία 49 ετών, από ανεύρυσμα εγκεφάλου, σκορπώντας τη θλίψη σε χιλιάδες θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από τον αιφνίδιο χαμό του.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που είχε κεντρικό ρόλο σε μία πολύ χαρακτηριστική εκπομπή, η οποία πριν από μερικά χρόνια προβαλλόταν και στην Ελλάδα.

Μια μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα 5χρονο αγόρι κατέληξε. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτός είναι ο παρουσιαστής που πέθανε

Ο λόγος για τον Grant Imahara, τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής Mythbusters.

Με ανακοίνωσή του, το Discovery Channel, από το οποίο προβαλλόταν η σειρά που ανέδειξε τον παρουσιαστή, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια για την σημαντική αυτή απώλεια:

«Είμαστε πληγωμένοι στην είδηση των νέων αυτών, ήταν σημαντικό κομμάτι της οικογένειας του Discovery και ένας υπέροχος άντρας, Η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του».

Θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως πέθανε η Naya Rivera

Νεκρή εντοπίστηκε η ηθοποιός Naya Rivera, η οποία αγνοείτο εδώ και μερικές μέρες. Η σορός της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε μέσα από τη λίμνη στο Λος Άντζελες, την οποία είχε επισκεφθεί μαζί με τον τετράχρονο γιο της.

Η Rivera μαζί με τον 4χρονο γιο της, Τζόσουα, είχαν επιβιβαστεί σε βάρκα που είχε νοικιάσει η ηθοποιός, όμως, το ίδιο βράδυ ο μικρός εντοπίστηκε μόνος στη βάρκα και ανέφερε στις αρχές πως η μητέρα του πήδηξε στο νερό, αλλά, δεν επέστρεψε ποτέ.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Rivera, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Στη λίμνη έφτασε και ο αδελφός και της Naya Rivera, Μάικαλ, μαζί με την σύντροφο και τα δύο παιδιά τους. Ο αδελφός και η μητέρα της Ριβέρα φόρεσαν σωσίβια και ανέβηκαν στο σκάφος των αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση της ηθοποιού με τη βοήθεια drones, εκπαιδευμένων σκύλων και υποβρυχίων καμερών.

Naya Rivera νεκρή

Το γραφείο του σερίφη της Βεντούρα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις προσπάθειες για τον εντοπισμό της νεαρής ηθοποιού ενώ οι αρχές προειδοποιούν πως, η σορός της Ριβέρα θα μπορούσε να βρεθεί σε πέντε λεπτά ή σε πέντε ημέρες από σήμερα.

Το έργο των δυτών καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο λόγω των θολών νερών της λίμνης. Αργά το βράδυ της Κυριακής το γραφείο του σερίφη της Βεντούρα με ανάρτηση στο Twitter ανέφερε πως οι έρευνες για τη Νάγια Ριβέρα συνεχίζονται και το πλήρωμα των σκαφών εξακολουθεί να ερευνά τη λίμνη.

Πηγή: eleftherostypos.gr