Γιώργος Μαυρίδης: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με τη νέα του σύντροφο

Κοινή έξοδος στα μπουζούκια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με τη νέα του σύντροφο

Ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται πως έχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του και ο φακός τους συνέλαβε, σε κοινή έξοδο, σε τρυφερά τετ-α-τετ. Οι δύο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και γι' αυτό διασκέδασαν με την ψυχή τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Πάολα, ενώ στο πλευρό του στάθηκε η Κρίστη Καθάργια. Το αγαπημένο ζευγάρι βρισκόταν αγκαλιά όλη την ώρα, χωρίς να δίνουν σημασία στα φλας των φωτογράφων.

Η νυχτερινή ζωή έχει αρχίσει σιγά σιγά να ξαναγεννιέται στη Θεσσαλονίκη και το κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα δείχνει να έχει πολύ κόσμο. Δείτε εδώ και την εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μαγαζί της.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr συνέλαβε το ζευγάρι σε τρυφερές αγκαλιές!

Γιώργος Μαυρίδης Κρίστη Καθάργια
Γιώργος Μαυρίδης σύντροφος

Πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί με την σύντροφό του

Ξανά ερωτευμένος ο Γιώργος Μαυρίδης αφού εμφανίστηκε με νέα σύντροφο. Ο γνωστός tattoo artist, και πρώην παρουσιαστής ταξιδιωτικής εκπομπής είναι φουλ ερωτευμένος και μας έδειξε τη νέα σύντροφό του.

Πριν από ένα χρόνο, ο Γιώργος Μαυρίδης έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με την παρουσιάστρια και μοντέλο Νικολέττα Ράλλη, που πριν λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μανούλα αλλά η σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, γιόρτασε πρόσφατα τα 42α γενέθλιά του και οι φίλοι του, τού ετοίμασαν μια όμορφη έκπληξη, που ο ίδιος μας έδειξε μέσω Instagram και παράλληλα μας σύστησε τη νέα σύντροφό του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, μια όμορφη ξανθιά, που σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Πρωινό λέγεται Κρίστι και είναι ψυχολόγος και μάλιστα πέρασε μαζί με το Γιώργο την περίοδο της καραντίνας είναι αυτή που παρουσιάζει την τούρτα γενεθλίων στο Γιώργο.

Δείτε το βίντεο: