Με καυτό τζιν σορτσάκι η Ελεονώρα Ζουγανέλη στη Μύκονο - Κοιτούσαν όλοι τα γυμνασμένα πόδια της

Αγνώριστη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με καυτό τζιν σορτσάκι η Ελεονώρα Ζουγανέλη στη Μύκονο - Κοιτούσαν όλοι τα γυμνασμένα πόδια της

Τάραξε τα στενά της Μυκόνου πριν από λίγες ημέρες η Ελεονώρα Ζουγανέλη που εμφανίστηκε με καυτό τζιν σορτσάκι, άκρως αδυνατισμένη και γυμνασμένη.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο νησί των ανέμων και η αλήθεια είναι πως με κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει κυρίως στιλιστικά γιατί έχει ένα δικό της μοναδικό τρόπο να υποστηρίζει ότι κι να φορέσει.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε μέσα στο καυτό τζιν σορτσάκι της, το οποίο είχε συνδυάσει με καουμπόικα μποτάκια, ένα επίσης καουμπόικο καπέλο κι ένα λευκό πουκάμισο

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελεονώρας Ζουγανέλη από την Μύκονο

Ελεονώρα Ζουγανέλη Μύκονος

Ελεονώρα Ζουγανέλη καυτό σορτσάκι

Η τραγουδίστρια φορούσε έντονο κραγιόν και πολύ διακριτικά αξεσουάρ σε χρυσούς τόνους.

Τις ίδιες ημέρες στην Μύκονο βρέθηκε και η Ιωάννα Τούνη που έκανε τα βλέμματα όλα να γυρίσουν προς τα εκείνη με την εντυπωσιακή εμφάνισή της! Δείτε το βίντεο εδώ και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έχει μείνει μισή - Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή της

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει μείνει μισή στην καραντίνα. Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή της τραγουδίστριας σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς τα κιλά που φαίνεται να έχει χάσει είναι σίγουρα αρκετά και της πάει πολύ.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη πριν λίγο καιρό ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και παραδέχτηκε πως στην αρχή της καραντίνας έτρωγε πολύ και τώρα είπε να μαζευτεί λίγο γιατί φοβήθηκε.

Και όπως φαίνεται στη πρόσφατη φωτογραφία που «ανέβασε», έχει χάσει κιλά αρκετά κιλά και φαίνεται ακόμη καις το πρόσωπό της.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μάλιστα είχε προσέξει την αλλαγή λέγοντας της, πως είναι η μόνη που έχει δει να αδυνατίζει και όχι να παίρνει κιλά μέσα στην καραντίνα.

Η ίδια στην εκπομπή «Ενώπιος Ενώπιο» είχε αναφερθεί στο θέμα των κιλών της. Δείτε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγηση που είχε κάνει στην εκπομπή

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω γι’ αυτό το πράγμα, όχι γιατί είναι κάτι προσωπικό αλλά γιατί ο κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και με αυτό που συνέβαινε, αρχικά. Στη συνέχεια κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα κρύβει άλλα πολλά προβληματάκια που είναι να αντιμετωπίσω», είχε πει.

Δείτε τις αναρτήσεις της: