Ιλένια Ουίλιαμς: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τραγουδιστή λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Τους συνέλαβε ο φακός του YouWeekly.gr

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιλένια Ουίλιαμς: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τραγουδιστή λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Λίγο καιρό μετά το χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο φακός "συνέλαβε" την Ιλένια Ουίλιμς σε τρυφερά στιγμιότυπα με γνωστό τραγουδιστή, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Οι φήμες για τη σχέση τους φουντώνουν ακόμα περισσότερο.

Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της τη σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και πλέον προχωράει τη ζωή της με έναν νέο άντρα στο πλευρό της.

Ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" τους δυο τους σε τρυφερά τετ-α-τετ και έκτοτε, οι φήμες για τη σχέση τους γίνονται όλο και πιο έντονες, χωρίς να έχει πάρει ωστόσο κανένας από τους δύο θέση για το θέμα.

Θυμίζουμε πως η Ιλένια Ουίλιαμς πέρασε και μία περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για το πώς πέρασε την ασθένεια και θα "μείνετε"!

Αυτός είναι ο τραγουδιστής με τον οποίο είχε τρυφερά στιγμιότυπα η Ιλένια Ουίλιαμς

Ο λόγος για τον Θοδωρή Φέρρη. Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το κέντρο όπου εμφανίζεται και εκείνος σε κάποια στιγμή κατέβηκε από τη σκηνή, την πλησίασε και της τραγούδησε, πλησιάζοντας πολύ κοντά στο πρόσωπό της.

Ιλένια Ουίλιαμς σχέση
Ιλένια Ουίλιαμς Θοδωρής Φέρρης σχέση

Η αποκάλυψη της Ιλένια Ουίλιμς για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Δεν έχει μείνει κάποιο κενό, ότι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί, έχει περάσει και καιρός πλέον. Και νομίζω ότι αυτά που είπε ο Δημήτρης τα είπε πάρα πολύ σωστά, με κάλυψε. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει σε ένα σπίτι. Αν μπορούσα, όπως έκανα πάντα στη ζωή μου, θα επέλεγα να μην ξέρεις κανείς τίποτα, να μη μάθει κανένας τίποτα. Δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά με αυτό.

Έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση, όχι τώρα, γενικότερα όταν έπρεπε να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, γιατί αλλιώς δεν θα λεγόταν και προσωπική. Τα είπε κι εκείνος, τα είπα κι εγώ, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Στο μέλλον θα προσπαθήσω να προστατεύσω όσο περισσότερο μπορώ το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής», είπε η Ιλένια Ουίλιαμς.