Δανάη Μπάρκα: Τέλος το ξανθό - Η νέα αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Της ταιριάζει πάρα πολύ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Τέλος το ξανθό - Η νέα αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Η Δανάη Μπάρκα πήρε τη μεγάλη απόφαση και έκανε μία νέα μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να πει οριστικά "αντίο" στο ξανθό μαλλί και να υιοθετήσει ένα νέο look το οποίο της ταιριάζει ακόμα περισσότερο.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δείξει πως είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να τολμήσει και να δοκιμάσει νέα πράγματα στον εαυτό της. Ένα από τα στοιχεία της εμφάνισής της, με το οποίο της αρέσει να πειραματίζεται συχνά, είναι και τα μαλλιά της.

Πριν από λίγο καιρό, η Δανάη Μπάρκα είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση να βάψει τα κόκκινα μαλλιά της και να γίνει ξανθιά. Το hair look αυτό άρεσε πολύ στους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο η νέα αλλαγή που έκανε είναι ακόμα καλύτερη.

Αυτή είναι η αλλαγή που έκανε η Δανάη Μπάρκα στα μαλλιά της

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα μας έδειξε τα νέα μαλλιά της, τα οποία είναι καστανά με υπέροχες ξανθές ανταύγειες, οι οποίες φωτίζουν το πρόσωπό της και της δίνουν έναν άλλο αέρα.

Τα likes, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έπεσαν βροχή! Μάλιστα, όπως σημείωσε και η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της, η αλλαγή αυτή συνοδεύεται από το νέο της επαγγελματικό βήμα στο Mega. Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες γύρω από την εκπομπή της.

Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Δανάη Μπάρκα με τον σύντροφό της

Η ηθοποιός από τον Σεπτέμβριο, θα καλημερίζει τους τηλεθεατές από την πρωινή εκπομπή του Mega, την οποία θα αρχίσει σε λίγο καιρό να προετοιμάζει.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον απαιτητικό χειμώνα που έρχεται ο οποίος θα είναι γεμάτος με επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τις προάλλες, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους φίλους της στο λογαριασμό της στο Instagram, την πρώτη της φωτογραφία με τον αγαπημένο της μετά την επανασύνδεσή τους.

Μετά από έξι μήνες που έμειναν χωριστά, η ηθοποιός και ο Πάνος Αδαμόπουλος έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Δείτε και φωτογραφία της με μαγιό από τις διακοπές.

Δανάη Μπάρκα σύντροφος επανασύνδεση