«Λιώσαμε» - Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

Είναι ο πιο στοργικός μπαμπάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λιώσαμε» - Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

Για ακόμα μία φορά, ο Σωτήρης Κοντιζάς κατάφερε να μας κάνει να λιώσουμε μιας και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του, προκειμένου να σημάνει την έναρξη των καλοκαιρινών του διακοπών.

Ο γνωστός σεφ μπορεί να προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο κάποιες φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, τις πιο υπέροχες φωτογραφίες των παιδιών του.

Έτσι έκανε και σήμερα, μέσα από το καράβι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε διακοπές μαζί με την οικογένειά του και μοιράστηκε ένα πολύ ξεχωριστό στιγμιότυπο με τον γιο του.

Να σημειώσουμε βέβαια πως πριν από λίγο καιρό είχαμε δει τον Σωτήρη Κοντιζά στην Μύκονο μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Δείτε εδώ βίντεο από την παραλία.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον γιο του

Οι αποκαλύψεις του Σωτήρη Κοντιζά για τη γνωριμία του με τη γυναίκα του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και μεταξύ άλλων, δε δίστασε να αποκαλύψει και όλη την αλήθεια γύρω από τη γνωριμία με την αγαπημένη του σύζυγο, Δέσποινα, καθώς και την κίνηση που τον έκανε να την "κερδίσει"!

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Έχοντας ήδη δύο παιδιά, εκείνος και η σύζυγός του περιμένουν το τρίτο.

Μιλώντας στο podcast του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για την αρχή της καριέρας του και για την απόφασή του να παρατήσει τη δουλειά του στην τράπεζα, ενώ αναφέρθηκε και στην Δέσποινα, τη γυναίκα της ζωής του την οποία γνώρισε στο "Αλάτσι".

«Το Λονδίνο μπορεί να σε κατασπαράξει. Το Λονδίνο δεν το ενδιαφέρει τι ήσουνα σε κάποια άλλη χώρα καθόλου. Ήμουνα ο τελευταίος τροχός.

Ναι ήμουν τραπεζικός υπάλληλος. Θυμάμαι να προσπαθώ να πείσω τον παππού μου τον Σωτήρη, ότι παππού δεν χρειάζεται να πας 31 στο υποκατάστημα τράπεζας να ενημερώσεις το βιβλιάριο», είπε αρχικά για τη δουλειά του ως τραπεζικός υπάλληλος. Δείτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον γιο του.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τη γνωριμία με τη σύζυγό του

Όσον αφορά τη γνωριμία του με την σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Δέσποινα, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε: “ Έσκισα το σουπλά, η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω, εγώ ήθελα να αφήσω το τηλέφωνό μου. Ναι, γνωριστήκαμε στο Αλάτσι. Βγαίναμε 3, 4 μήνες και μετά φύγαμε για το Βιετνάμ.”