Με "καυτό" μίνι στη Μύκονο η Σάσα Σταμάτη - Τα δίμετρα πόδια της τράβηξαν όλα τα βλέμματα

Μοναδική εμφάνιση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στη Μύκονο και για ακόμα μία φορά κατάφερε να προκαλέσει πανικό με το "καυτό" μίνι που επέλεξε να φορέσει. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα δίμετρα πόδια της παρουσιάστριας τράβηξαν και πάλι όλα τα βλέμματα.

Περπατώντας στο πλευρό του αγαπημένου της φίλου, Κώστα Κάισαρη, η Σάσα Σταμάτη εντυπωσίασε, με ένα εμπριμέ μίνι φόρεμα που έβαλε, με αέρα από τη δεκαετία του 90.

Το look της αλλά και η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, αφού η γνωστή παρουσιάστρια είναι εμφανώς αδυνατισμένη, ήταν αυτά που έκαναν όλα τα φλας των φωτογράφων να πέσουν πάνω της. Μοναδική βέβαια ήταν και η εμφάνισή της με μαγιό. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Σάσα Σταμάτη: Πάντρεψε τον αδερφό της - Φωτογραφίες από το γάμο

Τον αδερφό της, Παναγιώτη με την αγαπημένη του Ελένη, πάντρεψε η Σάσα Σταμάτη με πολιτικό γάμο στη Δημοτική Πινακοθήκη παρουσία λίγων αγαπημένων προσώπων. Τον γάμο τέλεσε η η αντιδήμαρχος Πειραιά (δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός) Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Ο γάμος του Παναγιώτη Σταμάτη, ο οποίο θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου. Μάλιστα, η Σάσα, ήταν μάρτυρας στο γάμο μαζί με την μητέρα της νύφης.

Η λαμπερή παρουσιάστρια για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα άκρως εντυπωσιακό haute couture φόρεμά Celia 5226 και το είχε συνδυάσει με κοσμήματα Kaissaris

Οι φωτογραφίες από το γάμο του αδερφού της Σάσα Σταμάτη

Ο Παναγιώτης Σταμάτης και η αγαπημένη του Ελένη, έλαμπαν από ευτυχία. Η εγκυμονούσα ήταν εντυπωσιακή μέσα στο νυφικό φόρεμα της κρατώντας στο χέρι της την απίστευτη ανθοδέσμη από παιώνιες.

Στο γάμο παρευρέθηκαν η διευθύντρια του Βηmagazino και διευθύντρια πολιτισμού στο «Βήμα» Μαργαρίτα Σφέτσα, ο παρουσιαστής του Mega Θανάσης Φουσκίδης και ο ανιψιός της Σάσας και του Παναγιώτη Σταμάτη, και μικρότερος βουλευτής της ΝΔ στο υπόλοιπο Αττικής Βαγγέλης Λιάκος.

Πριν από λίγες ημέρες για μπάνιο στο Σούνιο πήγε η Σάσα Σταμάτη, θέλοντας. Ωστόσο, όλα τα βλέμματα έπεσαν στο κορμί της.

Σάσα Σταμάτη αδερφός γάμος

Σάσα Σταμάτη γάμος

Παναγιώτης Σταμάτης γάμος