Δέσποινα Μοιραράκη: Αυτός είναι ο γιος της - Φωτογραφία μέσα από το σκάφος

Είναι ίδιοι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη: Αυτός είναι ο γιος της - Φωτογραφία μέσα από το σκάφος

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της και έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με έναν από τους δύο γιους της μέσα στο σκάφος με πλατύ χαμόγελο.

Η γνωστή επιχειρηματίας λατρεύει να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και πόσο μάλλον, όταν ποζάρει σαν περήφανη μαμά στο πλευρό του γιου της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δέσποινας Μοιραράκη με τον γιο της στο σκάφος

Η "βασίλισσα του χαλιού" απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον γιο της Γιώργο και οι δύο τους μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Ρίξτε και μια ματιά στη Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία κάνει γυμναστική στο σπίτι εντελώς άβαφη.

«Mια ξένοιαστη καλοκαιρινή στιγμή με το γιο μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δέσποινα Μοιραράκη.

Έμεινε "κάγκελο" η Δέσποινα Μοιραράκη με τη σχέση του γιου της

Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και έμεινε "κάγκελο" όταν μία δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη σχέση που διατηρεί ο γιος της με μία τραγουδίστρια, με την ίδια να ομολογεί πως δεν γνωρίζει τίποτα τέτοιο.

Η «Βασίλισσα του χαλιού», ήταν καλεσμένη σε μία εκδήλωση και έτσι αναπόφευκτα μίλησε στις κάμερες των εκπομπών.

Ένα θέμα που έδειξε να ενδιαφέρει πολύ τους δημοσιογράφους, είναι η σχέση του γιου της με μία τραγουδίστρια, κάτι το οποίο δεν γνώριζε καν η Δέσποινα Μοιραράκη.

Έτσι αντέδρασε η Δέσποινα Μοιραράκη όταν έμαθε για τη σχέση του γιου της

«Δεν μπορούσε να ρωτήσουμε για τον γιο και τον νέο του έρωτα με την τραγουδίστρια», τη ρώτησε αρχικά ο δημοσιογράφος, με την Δέσποινα Μοιραράκη και αναρωτιέται για ποια τραγουδίστρια μιλάνε.

«Την τραγουδίστρια των Mazoo and the zoo. Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα ότι ο γιος σας είναι μαζί της», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Με ποιον γιο μου; Ποιον γιο μου; Τον Τάσο ή τον Γιώργο;» ρώτησε η Δέσποινα Μοιραράκη με μία άλλη ρεπόρτερ να της απαντά «Έναν από τους δύο σίγουρα».

«Καλά με πιάνετε πολύ αδιάβαστη» είπε γελώντας η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δέσποινα Μοιραράκη γιοι