Έσκασαν τα ευχάριστα - Ζευγάρι της ελληνικής showbiz έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έσκασαν τα ευχάριστα - Ζευγάρι της ελληνικής showbiz έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αφού όλα δείχνουν πως πριν από λίγο έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας με τη χαρμόσυνη είδηση.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Βερονίκη Δαβάκη, οι οποίοι σύμφωνα με τα parapolitika.gr, υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί.

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα και για ένα μοντέλο της Victoria's Secret, η οποία κατάφερε μετά από πολλές προσπάθειες να μείνει έγκυος. Δείτε εδώ για ποια πρόκειται.

Μ'αλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η σύντροφός του Βερόνικα Δαβάκη πριν περίπου μερικές ώρες γέννησε στο μαιευτήριο «Μητέρα».

Είναι ένα ζευγάρι που δεν απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του σχέση του, ωστόσο οι δυο τους δεν το έκρυψαν ποτέ.

Δημήτρης Παπαδημητρίου Βερόνικα Δαβάκη

«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Τα ευχάριστα νέα «έσκασαν» για μία πολύ αγαπημένη ηθοποιό, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η γέννα της βέβαια έγινε υπό άκρα μυστικότητα και σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε πότε έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της έχουν προτιμήσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή είναι η ηθοποιός που έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Ο λόγος για την Μισέλ Ουίλιαμς, η οποία έχει ήδη ένα παιδί, την 14χρονη Ματίλντ, η οποία είναι ο καρπός του έρωτά της με τον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή, Χιθ Λέτζερ.

Πλέον, βρίσκεται στο πλευρό του Τόμας Κάιλ, τον οποίο γνώρισε σε γυρίσματα μίας σειράς. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο και τις τελευταίες μέρες το διαδίκτυο "οργιάζει" πως το δεύτερο παιδί της ήρθε στον κόσμο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες γύρω από το φύλο του μωρού.

Μισέλ Ουίλιαμς γέννησε