Έλενα Χριστοπούλου: Η φωτογραφία όλο νόημα με πρώην παίκτρια του GNTM

Το ταξίδι - αστραπή στη Θεσσαλονίκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Η φωτογραφία όλο νόημα με πρώην παίκτρια του GNTM

Η Έλενα Χριστοπούλου «πάγωσε» προσωρινά τις καλοκαιρινές της διακοπές και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε με μία πρώην παίκτρια του GNTM. Οι δύο κυρίες πόζαραν μαζί στον φακό και ανέβασαν μία φωτογραφία όλο νόημα.

Η γνωστή μάνατζερ αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων και τώρα ετοιμάζεται για το νέο της βήμα στην ελληνική τηλεόραση, μακριά από το GNTM. Η αποχώρησή της άλλωστε συνοδεύτηκε από αρκετές σπόντες, ανάμεσα στην ίδια και τη Βίκυ Καγιά, η οποία ξεκαθάρισε πως οι δυο τους δεν ήταν ποτέ φίλες.

Τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου στο GNTM, πήρε ο Γιώργος Καραβάς. Δείτε εδώ όσα σχολίασε ο ίδιος για τη Βίκυ Καγιά.

Mε αυτή την πρώην παίκτρια του GNTM συναντήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου άφησε λοιπόν πίσω της αυτή την ιστορία και το έριξε στη δουλειά. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με την Κέισι Μίζιου, την οποία μάλιστα μανατζάρει.

Οι δύο κυρίες ανέβασαν μαζί μία σέλφι στο Instagram.

Έλενα Χριστοπούλου GNTM

Κέισι Μίζιου: Η φωτογραφία της παίκτριας του GNTM που έφερε την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου

Την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου, αλλά και άλλων μελών του GNTM έφερε η φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού μοντέλων του Star. Δείτε τι ανέβασε και έγινε χαμός.

Η Κέισι Μίζιου σίγουρα ήταν από τις παίκτριες του GNTM που ξεχώρισαν με την ομορφιά τους αλλά και με την πορεία που είχαν μέσα στο παιχνίδι. Το όμορφο μοντέλο κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό και τώρα μια φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία και έχει τραβηχτεί μέσα στο παιχνίδι, έχει κάνει όλη την κριτική επιτροπή να παραμιλά.

Το νεαρό μοντέλο ήταν στην τελική τριάδα και έτσι πέρασε την δοκιμασία του τελικού στην οποία τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν, σαν άλλες ντίβες, με το μπουρνούζι τους και κατ κοσμήματα τους. Μάλιστα η ίδια είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές όταν είχε γίνει η συγκεκριμένη φωτογράφηση

Αυτή είναι η αντίδραση της 'Έλενας Χριστοπούλου στην φωτογραφία της πρώην παίκτριας του GNTM Κέισι Μίζιου

Η Κέισι Μίζιου λοιπόν ανέβασε στην σελίδα της στο Instagram την συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μπουρνούζι της και η οποία, όπως προαναφέραμε έχει τραβηχτεί μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα το GNTM επιστρέφει για τον τρίτο κύκλο με ανατροπές και σας τα έχουμε όλα εδώ. Διαβάστε το "καυτό" παρασκήνιο!

Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη ανάρτηση έφερε χαμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την Έλενα Χριστοπούλου να είναι ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασε. Η ίδια λοιπόν έστειλε ένα χαριτωμένο emoji ενώ αντίδραση είχαμε και από τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη, την Χαρά Παππά αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αυτή είναι και η ανάρτηση

σχόλιο Έλενας Χροιστοπούλου σε φωτογραφία Κέισι Μίζιου