«Λύγισε» on air η Πόπη Τσαπανίδου - «Είναι η τραγική στιγμή...»

Μίλησε για τον χαμό του συζύγου της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» on air η Πόπη Τσαπανίδου - «Είναι η τραγική στιγμή...»

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και μιλώντας για την απώλεια του συζύγου της, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και «λύγισε» on air, εξηγώντας πόσο τραγική είναι η στιγμή που φέρνεις στον κόσμο δύο παιδιά χωρίς να υπάρχει ο μπαμπάς τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε χωρίς κανέναν δισταγμό για μία περίοδο που της κόστισε όσο καμία άλλη.

Αναφέρθηκε στον χαμό του συζύγου της και στο γεγονός ότι όταν έφερε τα παιδιά της στον κόσμο, δεν τον είχε στο πλευρό της για να τα γνωρίσει.

Μία εξομολόγηση από καρδιάς είχε κάνει και πριν από λίγο καιρό η Πόπη Τσαπανίδου για ένα σοβαρό ατύχημα που είχε. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά της λόγια.

Με αυτά τα λόγια «λύγισε» η Πόπη Τσαπανίδου

«Είναι πραγματικά δύσκολο πράγμα να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να ξέρεις ότι δεν υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους… Είναι τραγική η στιγμή, πραγματικά τραγική στιγμή. Η στιγμή που γεννιούνται δυο παιδιά και ξέρεις ότι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον μπαμπά τους, είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή. Είναι και χαρά όταν βλέπεις τα νέα παιδάκια και η απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα κι εσύ πρέπει να πάρεις δύναμη για να μπορέσεις… Η ζωή συνεχίζεται!

Είναι μια απόφαση μέσα σου ότι… εγώ θα τα καταφέρω. Υπήρξε μια στιγμή που τη θυμάμαι καλά και θα κλάψω τώρα… Είπα στον εαυτό μου ότι αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει “καλά τα κατάφερες”. Θα ήθελα να το ξαναζήσω, αλλά χωρίς να το… ξαναζήσω. Θα ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά χωρίς να περάσω όλα τα άλλα», είπε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.