Γεωργία Αβασκαντήρα: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον γιο της

Η υπέροχη αγκαλιά του μπαμπά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γεωργία Αβασκαντήρα: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον γιο της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γεωργία Αβασκαντήρα, ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει ο αγαπημένος της, Γιώργος Χρανιώτης, αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του αφού πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί. Ο γνωστός ηθοποιός δείχνει να είναι τρελαμένος με τον γιο του και να μη θέλει να ξεκολλήσει ούτε λεπτό από το πλευρό του.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού έξω από το μαιευτήριο.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο από την καθημερινή της ζωή και έτσι ανέβασε την πιο όμορφη φωτογραφία του Γιώργου Χρανιώτη.

«Ο μπαμπάς μας», έγραψε πολύ απλά στη λεζάντα και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν "βροχή"!

Γεωργία Αβασκαντήρα: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τον Γιώργο Χρανιώτη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γεωργία Αβασκαντήρα θέλησε να ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τον Γιώργο Χρανιώτη, την οποία μάλιστα συνόδευσε με ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα για το μωράκι της.

Οι δυο τους ζουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους από τη στιγμή που υποδέχθηκαν τον γιο τους. Μάλιστα, μαμά και μπέμπης πήραν σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του Γιώργου Χρανιώτη

«{Η στιγμή που καταλαβαίνεις την ύπαρξη σου} Ευχαριστώ πολύ @kalogirou_ioannis_dr και @anasta_nom για την υποστήριξη και τη ψυχή που βάλατε να γεννηθεί το μωρό μας, Γιώργο για τη δύναμη που μου έδινες κρατώντας μου το χέρι, @omilosiaso για την ιδιαίτερη φροντίδα σας και όλους εσάς για τις υπέροχες ευχές που χαρίσατε στο πλασματάκι μας (μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους αλλά κάποιος έχει προτεραιότητα)».