Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της ΕΡΤ ο Γρηγόρης Βαλτινός - «Γνώρισα τον πατέρα μου στα 20 μου»

Η συγκινητική εξομολόγησή του

Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της ΕΡΤ ο Γρηγόρης Βαλτινός - «Γνώρισα τον πατέρα μου στα 20 μου»
News 14.07.2020 21:09
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Ο Γρηγόρης Βαλτινός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης», και έβαλε τα κλάματα στον αέρα, όταν περιέγραψε την ιστορία για το πώς γνώρισε τον πατέρα του όταν ήταν 20 χρονών, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση με τα λόγια του.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, συνομίλησε με την Ταμίλα Κουλίεβα και μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί και στην ιστορία του χωρισμού των γονιών του, περιγράφοντας το πώς ο πατέρας του απομακρύνθηκε από τη ζωή του.

Στον αέρα της ΕΡΤ βέβαια συγκινήθηκε και η Πόπη Τσαπανίδου. Δείτε εδώ την αναφορά της στον σύζυγό της και στον θάνατό του.

Γι΄αυτό το λόγο έβαλε τα κλάματα ο Γρηγόρης Βαλτινός στον αέρα της ΕΡΤ

«Οι γονείς μου χωρίσανε όταν εγώ ήμουν ενός έτους και βρήκανε άλλους συντρόφους μετά από καιρό. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον πατέρα μου στην Αμερική και όταν κατάλαβε ότι το παιδί που έκανε είναι αυτό, νομίζω συγκλονίστηκε, συγκινήθηκε.

Και εγώ συγκινήθηκα με ένα εντελώς και διαφορετικό τρόπο. Όχι εκδικητικά, γιατί το να χωρίζουν δύο άνθρωποι, σημαίνει ότι κάτι κάνουν λάθος. Κάτι έκανε λάθος η ζωή; Κάτι έκαναν λάθος οι γύρω τους; Καμιά φορά είναι πιο υγιές από το να παραμένουν μαζί και να καταστρέφουν τα παιδιά τους, την ψυχολογία τους, τον χαρακτήρα τους. Είναι πιο υγιές να χωρίσουν οι άνθρωποι από το να μείνουν μαζί και να εκδικείται ο ένας τον άλλον καθημερινά. Με βοήθησε το θέατρο.

Τον πατέρα μου τον γνώρισα σε ηλικία 20 ετών, τότε ήρθε από την Αμερική και συναντηθήκαμε. Το DNA υπάρχει στο βλέμμα, στο δέρμα», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Βαλτινός!

Ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκαλύπτει: "Δεν είναι αυτό το πραγματικό μου επίθετο..."

Share