Μαρία Μπέη: Τάϊζε στο στόμα τον Δημήτρη Μπέλλο - Τους "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι

Αποκλειστικά στιγμιότυπα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μπέη: Τάϊζε στο στόμα τον Δημήτρη Μπέλλο - Τους

Οι φωτογράφοι του Youweekly.gr "τσάκωσαν" πριν από λίγες ημέρες τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη σε γνωστή καφετέρια να... ταΐζουν ο ένας τον άλλον στο στόμα σε κοινή θέα!

Στο «MasterChef», η Κατερίνα με το γνωστό, καυστικό της χιούμορ «κατσάδιαζε» συχνά τον Μπέλλο για τη σχέση του με τη Μαρία -η φράση «ντιπ για ντιπ μυαλό» έχει γίνει viral- αλλά η αλήθεια είναι ότι οι τρεις τους υπήρξαν μια αληθινή και δυνατή παρέα από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Το ζευγάρι, μάλιστα, μόλις πληροφορήθηκε πως η Κατερίνα ήρθε πρόσφατα από τη Γερμανία όπου διαμένει, στην Ελλάδα για λίγες ημέρες, κανόνισε να συναντηθούν από την πρώτη στιγμή μαζί της.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Η τριάδα-φωτιά του παιχνιδιού συναντήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι σε γνωστό παραθαλάσσιο στέκι των νοτίων προαστίων για φαγητό και φυσικά έγιναν το επίκεντρο της προσοχής, γιατί και οι τρεις είναι από τους παίκτες που υπήρξαν ιδιαίτερα αγαπητοί.

Πρώτο θέμα συζήτησης στο τραπέζι ήταν το παιχνίδι και όσα έζησαν -η Κατερίνα διαρκώς ζητούσε λεπτομέρειες για όσα δεν πρόλαβε να βιώσει στο «MasterChef» μετά την αποχώρησή της- ενώ είχαν την ευκαιρία να πουν και τα επαγγελματικά τους νέα, καθώς και στους τρεις οι προτάσεις έπεσαν βροχή μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ήδη η Μαρία και ο Δημήτρης έχουν αναλάβει την επιμέλεια του μενού στο νέο μπαρ εστιατόριο «Jasmine sky lounge» στην Κηφισιά, θα αναλάβουν και δύο εστιατόρια των νοτίων προαστίων, ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο θα τους δούμε να δημιουργούν το καινούριο κανάλι τους στο Youtube, ανταποκρινόμενοι θετικά στη σχετική πρόταση από μεγάλη εταιρεία των social media. Και έπεται συνέχεια, γιατί και οι τρεις τους πιστεύουν πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκπληρώσουν όσα είχαν ονειρευτεί.

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Εκείνος να την αγκαλιάζει, να την κοιτά στα μάτια, να τη φιλά τρυφερά και εκείνη να τον καμαρώνει και να τον ταΐζει στο στόμα! Ο Δημήτρης και η Μαρία είναι πολύ ερωτευμένοι όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του You. Και επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει και οι δύο με τα μούτρα στη δουλειά, οι μόνες στιγμές χαλάρωσης και διακοπών δεν θα είναι νωρίτερα από τον Αύγουστο, όχι σε κάποιο νησί αλλά στη Θεσσαλονίκη, από όπου κατάγονται και οι δύο. Προς το παρόν, λοιπόν, δουλειά και μετά βουτιές στη Χαλκιδική!

Φωτογραφίες από την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο

Μαρία Μπέη Δημήτρης Μπέλλος
Μπέη Μπέλλος περιοδικό You

Δείτε εδώ την πρώην του Δημήτρη Μπέλλου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ