Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα όλη η οικογένεια αυτής και του Ματέο Παντζόπουλου στο νησί - Ποιος ο λόγος

Τρέχουν και δεν... φτάνουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα όλη η οικογένεια αυτής και του Ματέο Παντζόπουλου στο νησί - Ποιος ο λόγος

Τι καταστρώνει η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλου και οι οικογένειές τους θα κατευθυνθούν τις επόμενες ημέρες στο νησί της Άνδρου; Το Youweekly.gr σας έχει όλο το ρεπορτάζ!

Αυτό το καλοκαίρι για την Ελένη έχει μια ιδιαίτερη σημασία, γιατί είναι το πρώτο της νέας της ζωής μακριά από την τηλεόραση. Και αρνείται πεισματικά να το περάσει έστω και για λίγο μακριά μας. Η επικοινωνία της με τον κόσμο που τη λατρεύει είναι σχεδόν καθημερινή στα social media, για να ανταποδώσει την αγάπη στα χιλιάδες μηνύματα «μας λείπεις» που λαμβάνει από όλα τα μέρη του κόσμου. Στις φωτογραφίες που ανεβάζει δείχνει χαλαρή και ήρεμη.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Λίγες μέρες μετά το φινάλε της εκπομπής της έμεινε στην Αθήνα, αλλά εδώ και μερικά 24ωρα βρίσκεται στον παράδεισό της στην Άνδρο. Και μάλιστα δεν απομονώθηκε στα Άχλα όπως κάποιος θα περίμενε, για να αποφορτιστεί από την ένταση των τελευταίων ημερών, αλλά έκανε και τις βόλτες της στη Χώρα αλλά και στο Μπατσί, όπου πέρασε το βράδυ της μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγό της σε έναν θερινό κινηματογράφο. Δεκάδες τα «γεια σου, Ελένη» και τα «σε αγαπάμε πολύ» που άκουσε από ταξιδιώτες στο καράβι και από κατοίκους στο νησί. Αυτή η αγάπη είναι το τονωτικό της.

Ελένη Μενεγάκη Άνδρος Ματέο Παντζόπουλος

Η Ελένη βέβαια από συνήθεια δεν μπορεί να μην ξυπνά νωρίς. Και αυτή τη φορά χαίρεται την ημέρα της από το πρωί, ξέγνοιαστα με βόλτες γύρω από το ξενοδοχείο «Οnar» μέσα στη φύση και δίπλα στη θάλασσα. Με βουτιές μαζί με τα παιδιά της και γλέντια στην παραλία το απόγευμα όταν δεν έχει πολύ αέρα.

Το πρόγραμμα των διακοπών περιλαμβάνει τις επόμενες ημέρες μια μικρή επιστροφή στην Αθήνα και στη συνέχεια ταξίδι με το φουσκωτό για τα νησιά του Αιγαίου. Ως «καπετάνισσα» πια της ζωής της.

Ο λόγος που η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου κατευθύνονται προς το νησί

Όλες αυτές τις ημέρες η Ελένη ετοιμάζει τη μεγάλη οικογενειακή γιορτή για την ονομαστική γιορτή της μικρής της κόρης. Σε αυτή θα βρίσκεται και η μητέρα της αλλά και η αγαπημένη της πεθερά Λιλίκα. Μαζί με τα υπόλοιπα τρία παιδιά της, που είναι και οι νονοί της μικρής Μαρίνας, θα επισκεφτούν το μοναστήρι της Παναχράντου, στο οποίο έγινε η βάφτισή της πριν πέντε χρόνια. Εκεί που βρίσκεται ο πατέρας Ευδόκιμος, στον οποίο πάντα η Ελένη πηγαίνει για να παίρνει την ευλογία του.

Οι μέρες αυτές είναι για εκείνη ιδιαίτερες και συγκινητικές. Αλλά και γεμάτες οικογενειακά γλέντια που κρατούν μέχρι αργά το βράδυ, φαγητό μαγειρεμένο από την ίδια και πολλά γέλια, ειδικά όταν η μικρή της με το γνωστό της νάζι θα την αγκαλιάσει και θα της πει «σε αγαπώ, μανούλα» λίγο πριν τη ρωτήσει «τι δώρο μου πήρες;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ