Η Άννα Μαρία Ηλιάδου "αδειάζει" την Κάτια Ταραμπάνκο: "Η νίκη στο GNTM ήταν δική μου απλώς..."

Αποκλειστικά "καρφιά" στο περιοδικό You

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άννα Μαρία Ηλιάδου

Η εύθραυστη ομορφιά της εντυπωσίασε από την αρχή, το αέρινο στυλ της αποθεώθηκε από τους κριτές του «GNTM» και ο δρόμος μέχρι την κατάκτηση της νίκης έμοιαζε ως φυσικό επακόλουθο, με την Άννα Μαρία Ηλιάδου να έχει ανοίξει πια τα φτερά της στον χώρο της μόδας.

Η μία εκ των δύο νικητριών του διαγωνισμού φωτογραφίζεται αποκλειστικά στο You, μιλά για όσα αναπάντεχα συνέβησαν μετά τη λήξη του παιχνιδιού λόγω του lockdown, για τις σχέσεις της με την έτερη νικήτρια Κάτια Ταραμπάνκο, για τις φιλίες που δημιουργήθηκαν εντός και κρατήθηκαν εκτός, για το πώς αντιμετώπισε τα αρνητικά σχόλια ο σύντροφός της, για την ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της, τα παιδικά της χρόνια, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για το πρόσφατο λαμπερό πάρτι γενεθλίων της και τις απουσίες που συζητήθηκαν.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Άννα Μαρία Ηλιάδου  περιοδικό You

Ήσασταν η λιγότερο ανταγωνιστική παρέα σε σχέση με τις FF...

Προσωπικά δεν έβλεπα καμία κοπέλα ανταγωνιστικά στο «GNTM». Προσπαθούσα να είμαι καλή για εμένα και όχι να είμαι καλύτερη από τη μία ή την άλλη κοπέλα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτε από όσα έχω κάνει μέσα στο παιχνίδι. Ένιωθα ό,τι έλεγα και πάντα έβγαζα προς τα έξω αυτά που σκεφτόμουν.

Πιστεύεις ότι χάθηκε λόγω των συνθηκών πολύτιμος χρόνος; Ότι δεν μπόρεσες να εκμεταλλευθείς το γόητρο της νικήτριας του «GNTM» σε επίπεδο προτάσεων και συνεργασιών;

Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι, πιστεύω ότι κάθε πράγμα θα γίνει στην ώρα του και ότι όλο αυτό συμβαίνει τελικά για καλό λόγο. Είμαι σε αναμονή από το πρακτορείο μου.

Μόλις βγήκες από το παιχνίδι και με το γόητρο της νικήτριας, είχες την ανάγκη ψυχολογικά να δουλέψεις, να αποδείξεις με λαχτάρα την αξία σου;

Είχα την ανάγκη να ξεκουραστώ μόλις βγήκα από το παιχνίδι, γιατί σχεδόν έξι μήνες έλειπα από το σπίτι και την οικογένειά μου. Ήθελα να περάσω χρόνο μαζί τους και να ηρεμήσω. Σταδιακά μετά έκανα κάποιες δουλειές στη μόδα, συνεργάστηκα με μια εταιρεία αθλητικών ειδών και έκανα μια φωτογράφιση για πολύ γνωστή εταιρεία μαγιό.

Με την έτερη νικήτρια Κάτια Ταραμπάνκο, με την οποία κάνατε και μια φωτογράφιση μαζί στα πλαίσια του επάθλου σας, έχεις διατηρήσει κάποιες σχέσεις;

Όχι, γιατί ούτε και στο παιχνίδι είχαμε ιδιαίτερη επαφή. Φυσικά, όταν τύχει να συναντηθούμε, θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε, δεν κρατάμε κακία η μία στην άλλη.

Μπήκατε ποτέ στον πειρασμό να θεωρεί η καθεμία τον εαυτό της τη μία και μοναδική νικήτρια του παιχνιδιού;

Εγώ νιώθω ότι βγήκα νικήτρια όπως νιώθω πως και οι τρεις κοπέλες που φτάσαμε στον τελικό είμαστε νικήτριες. Απλώς το έπαθλο έπρεπε να το μοιραστώ με μια άλλη κοπέλα. Η νίκη είναι δική μου. Όπως και κάθε κοπέλα είχε τη δική της ξεχωριστά νίκη.

Να υπενθυμίσουμε πως στο προηγούμενο τεύχος του Youweekly.gr συνέντευξη είχε παραχωρήσει και η Άννα Χατζή από το GNTM και είχε κάνει κι εκείνη πολλές αποκαλύψεις! Δείτε όλα όσα είχε πει εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1.5 ΕΥΡΩ