Ζήνα Κουτσελίνη: "Δεν μίλησα απλά για ένα διπρόσωπο συνεργάτη της Ελένης αλλά για μια γυναίκα που..."

Αποκάλυψη! Έπεσαν οι μάσκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζήνα Κουτσελίνη:

Η Ζήνα Κουτσελίνη πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει δημόσια πως ένα πρόσωπο που βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την επόμενη ημέρα την έβριζε και σήμερα, επιστρέφει με νέες δηλώσεις αποκαλύπτοντας πως ήταν γυναίκα!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο star.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε αυτό το περιστατικό δηλώνοντας ότι στην πορεία έμαθε πως είναι δυο οι γυναίκες που είχαν την άσχημη αυτή συμπεριφορά προς το πρόσωπο της Ελένης.

«Δεν μίλησα για απλά διπρόσωπο συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη. Μίλησα για έναν άνθρωπο και μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω, ότι ήταν γυναίκα. Μίλησα για μια γυναίκα, η οποία πήγε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή και το Σάββατο σε μια παραλία έλεγε τα χειρότερα.

Αυτό που συνειδητοποίησα όμως είναι, πως όταν το είπα αυτό και θα ρίξω την επόμενη βόμβα, δέχτηκα μηνύματα στο κινητό μου, που μου είπαν για άλλη γυναίκα που έκανε το ίδιο. Εγώ όμως δεν αναφερόμουν σε αυτή τη γυναίκα. Οπότε αυτές οι γυναίκες τώρα είναι δύο» τόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την Ελένη - «Κλαίμε παρέα, όταν το λέμε...»

Μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη και τη μητέρα της έκανε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ζήνα Κουτσελίνη.

Οι δυο γυναίκες, γνωρίζονται πολλά χρόνια, καθώς είχαν συνεργαστεί στο «Πρωινό Καφέ», όταν ήταν αρχισυντάκτρια της.

«Η ζωή μου στέλνει Ελένες με έναν τρόπο. Η μανούλα κάποιους στέλνει από εκεί ψηλά για να φροντίζουν πάντα. Και η Ελένη Ψωμά και η Ελενίτσα και μια φίλη από τα παλιά η Ελένη Μενεγάκη. Είμαστε σαν αδέρφια και αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Της έχω πει και κλαίμε παρέα, όταν το λέμε, ότι είμαστε αδερφές.

Η μάνα μου όταν της έλεγα με ποια νομίζεις ότι μιλάω τώρα, που λες ότι με αγαπάει πάρα πολύ, μου έλεγε: “Με την Μενεγάκη καρδιά μου”. Ναι, μαμά η Μενεγάκη»,είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη. Δείτε εδώ ποια είναι η απόφαση του STAR για την παρουσιάστρια.

Ζήνα Κουτσελίνη Ελένη Μενεγάκη