Οριστικό! Αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ

Ήταν αναμενόμενο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οριστικό! Αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ

Οριστικό είναι το τέλος της Ελένης Τσολάκη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ σύμφωνα με νέες πληροφορίες! Η αποχώρησή της, μάλιστα, από το κανάλι έγινε χωρίς καν να έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες και χωρίς καν να πέσει στο τραπέζι το αν θα ξεκινήσει η όχι το project που της είχαν τάξει, Αγρότης μόνος ψάχνει.

Οι αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου είναι αρκετές και μεγάλες! Η ομάδα του Γιώργου Λιάγκα "διαλύθηκε" όπως φαίνεται αφού και η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες πως δεν συνεχίζει στην τηλεόραση, αλλά και ο Δημήτρης Παπανώτας φαίνεται πως έχει μιλήσει ήδη με τον ALPHA για να επιστρέψει στο Happy Day!

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, οι τελευταίες εξελίξεις είναι γραμμένες εδώ!

Εκτός ΣΚΑΙ η Ελένη Τσολάκη

ΣΚΑΙ - οριστικό: Πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

Τα κανάλια βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη περίοδο αφού πλέον ξεκαθαρίζουν τι μένει και τι φεύγει από το πρόγραμμά τους! Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, αφού μέχρι στιγμής σε αυτό έχουν ανακοινωθεί οι περισσότερες αλλαγές. Αυτές τις μέρες το κανάλι δίνει... πράσινο φως στα προγράμματα που επιθυμεί και σας έχω κάτι που δεν έχει γραφτεί πουθενά.

Μετά τις υπογραφές που έπεσαν με την Ιωάννα Μαλέσκου, οι ιθύνοντες του σταθμού, όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog και το Youweekly.gr ενέκριναν ακόμα ένα πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το οποίο τους έβγαλε ασπροπρόσωπους φέτος.

Ποιο πρόγραμμα πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

Ο λόγος για την εκπομπή DOT, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η εκπομπή προβαλλόταν κάθε Σαββατοκύριακο, απέκτησε το δικό της κοινό και στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσει από Σεπτέμβρη...

ΣΚΑΙ συνεχίζει το DOT

Μπορεί να υπήρξαν σενάρια που ήθελαν τους παρουσιαστές να έχουν δεχτεί κρούση κι από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά η ανανέωση με τον ΣΚΑΙ για ακόμα ένα χρόνο είναι οριστική.

Οι συζητήσεις τις εταιρείας παραγωγής και των ανθρώπων του ΣΚΑΪ δεν διήρκησαν πολύ, υπήρξε κοινή πλεύση και θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο, χωρίς μάλιστα αλλαγές στα πρόσωπα: Γιάννης Αποστολάκης, Γιώργος Πανόπουλος, Πάνος Ζόγκας, Τάσος Μπιμπισίδης και Νάνσυ Φαφούτη.

Να τονίσω πως τη διεύθυνση παραγωγής έχει αναλάβει ο Νάσος Γαλακτερός, σύζυγος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο ΣΚΑΙ φέτος θα παίξει το δυνατό του χαρτί και μάλιστα η πρεμιέρα αυτού έχει προγραμματιστεί για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου! Δείτε εδώ τι έρχεται να ταράξει τα βράδια μας...