Λευτέρης Πανταζής: Αποκάλυψε την πρόταση που δέχθηκε η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό για τη Eurovision

Αυτή τη χώρα θα εκπροσωπήσουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής: Αποκάλυψε την πρόταση που δέχθηκε η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό για τη Eurovision

Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αποκάλυψε, πως η κόρη του Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της συνεργάτης, Τάσος Ξιαρχό, έχουν δεχθεί πρόταση προκειμένου να εκπροσωπήσουν μία χώρα στη Eurovision.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Άκη Δείξιμου και επί τη ευκαιρία μίλησε και για τη συμμετοχή της κόρης του στο J2US.

Αφού λοιπόν ξεκαθάρισε πως ήταν σίγουρος για τη νίκη της κόρης του στο show, μιας και γνωρίζει πόσο πολύ έχει δουλέψει, σχολίασε πως γνωρίζει ότι έχει ήδη έρθει ή ότι πρόκειται να γίνει σήμερα, μία πρόταση από τη Eurovision.

Να σημειώσουμε πως μόλις πριν από λίγες μέρες, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όσους τον στήριξαν. Δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια.

«H Κόνι βγήκε νικήτρια στο J2US και το περίμενα. Πέντε χρόνια που ήταν στην Αμερική ήξερα πόσο δούλεψε. Από ότι άκουσα τους έχουν κάνει ήδη πρόταση ή θα τους κάνουν τωρα αυτές τις μέρες να πάνε στη Eurovision είτε με την Ελλάδα, είτε με την Κύπρο» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Κόνι Μεταξά Eurovision

Κόνι Μεταξά - Τάσος Ξιαρχό: Η αποκάλυψη για την Eurovision μετά τη νίκη τους - «Είχα όνειρο να...»

Μετά τη σπουδαία νίκη τους στον τελικό του J2US, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Μεταξύ άλλων, έκαναν και μια αποκάλυψη για την Eurovision.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι του παιχνιδιού και καλοί φίλοι, δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να λάβει μέρος κάποια στιγμή στο Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Η Κόνι Μεταξά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή νιώθαμε outsiders και ακόμα νιώθουμε. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Με την έννοια ότι είμαστε τα παράξενα παιδιά του J2US. Αισθανθήκαμε όμως πως μπορεί αυτός να είναι ένας χώρος για να δείξουμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε σαν επάγγελμα και οι δύο».

«Θα ήταν τέλειο να μπορέσουμε να πάμε στην Eurovision. Φανταστικό» είπαν με χαρά και οι δυο καλλιτέχνες με τον Τάσο Ξιάρχο να προσθέτει με χιούμορ πως «εγώ είχα όνειρο να πάω να χορέψω στην Eurovision, όχι να πάω να τραγουδήσω! Σίγουρα θα πηγαίναμε με κάτι πάρα πολύ δυναμικό, χορευτικό. Όπως στο live του ημιτελικού. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ έντονο». Δείτε εδώ μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις τους.