Καλοκαίρι #NOT: «Είσαι μεγάλο νούμερο» - Ο Ετεοκλής Παύλου ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνό του

Σε ποιον συνεργάτη του αναφέρθηκε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι #NOT: «Είσαι μεγάλο νούμερο» - Ο Ετεοκλής Παύλου ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνό του

Ένα μεγάλο απρόοπτο έγινε σήμερα, στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT, μιας και ο Ετεοκλής Παύλου, δεν είχε συνειδητοποιήσει πως έχει αφήσει ανοιχτό το μικρόφωνό του, και έτσι αποκάλεσε, αστειευόμενος, «μεγάλο νούμερο», έναν συνεργάτη του.

Η νέα πρωινή εκπομπή του Open, δείχνει να έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό. Ο Ετεοκλής Παύλου, η Ελένη Χατζίδου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κακκαβά, έχουν δημιουργήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωινή παρέα!

Να σημειώσουμε βέβαια πως η εκπομπή σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά ποσοστά που έκανε.

Σήμερα ωστόσο, ήρθε και το πρώτο απρόοπτο. Ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη συμμετοχή του στο J2US, ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνό του και μίλησε σε έναν συνεργάτη του, με αποτέλεσμα να ακουστεί ξεκάθαρα στο τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, αποκάλεσε νούμερο τον Γιώργο Πορφύρη, ωστόσο φάνηκε πως οι δυο τους έκαναν πλάκα μιας και χαμογελούσαν.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου εκπομπή

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τα πάντα για το Καλοκαίρι #ΝΟΤ και για τη συνεργασία της με τον Ετεοκλή Παύλου

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στην πρόταση του OPEN για καλοκαιρινή εκπομπή;

Είναι ένας κόσμος τελείως καινούριος για μένα, ταυτοχρόνως όμως τόσο οικείος, καθώς έχει να κάνει και πάλι με την επικοινωνία με τον κόσμο και την ψυχαγωγία του, κάτι συνυφασμένο με τη δουλειά μου! Είναι μια πρόκληση, κάτι που δεν κρύβω πως είχε περάσει από το μυαλό μου… Μόλις λοιπόν έγινε η πρόταση και μάλιστα να είμαι παρέα με τον άντρα μου, είπα μέσα μου “θα δοκιμαστώ!”. Εξάλλου πιστεύουμε πως έχουμε πολλά να προσφέρουμε, και μαζί και ο καθένας ξεχωριστά.

Παρ’ όλα αυτά, νιώθεις άγχος γι’ αυτή τη νέα τηλεοπτική εμπειρία;

Υπάρχει το άγχος της νέας αρχής, που θεωρώ πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, ταυτοχρόνως όμως και πολύ παραγωγικό. Ο αυθορμητισμός είναι κάτι το οποίο με διακρίνει και είναι αυτό που θέλω φυσικά να διατηρήσω. Τώρα ωστόσο καλούμαι να “παντρέψω” όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα μου με τους κανόνες και τις ανάγκες που έχει μια τηλεοπτική εκπομπή.

Για τα νούμερα αγχώνεσαι;

Σίγουρα θέλουμε να έχει απήχηση στον κόσμο η προσπάθειά μας! Ωστόσο δεν είναι κάτι το οποίο έχω συνέχεια στο μυαλό μου, ώστε να μου γίνει εμμονή και να μη με αφήνει να χαλαρώσω.