Ντόμινο αποχωρήσεων για το Happy Day

Αλλάζει τελείως η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ντόμινο αποχωρήσεων για το Happy Day

Μεγάλες αλλαγές φαίνεται πως θα δούμε στη νέα σεζόν της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day. Ένα ντόμινο αποχωρήσεων έχει ήδη αρχίσει να δημιουργείται και όπως όλα δείχνουν, του χρόνου, η εκπομπή θα έχει τελείως διαφορετικό team.

Μπορεί από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ALPHA, ωστόσο οι συνεργάτες της έχουν πάρει διαφορετικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος Χριστιάννα Κοχλατζή στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not», οι αποχωρήσεις δίνουν και παίρνουν για την πρωινή εκπομπή του ALPHA.

Happy Day αποχωρήσεις

Για την ακρίβεια, η μόνη που θα παραμείνει είναι η Τίνα Μεσσαροπούλου, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο αν οι ίδιοι οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή επέλεξαν να φύγουν, ή αν ήταν απόφαση του καναλιού.

Κώστας Φαργκολιάς, δείτε εδώ τις αινιγματικές δηλώσεις που έκανε χθες, Χάρης Χριστόπουλος, Μαρία Αντωνά και Βασίλης Γρηγορόπουλος δεν θα επιστρέψουν στο πλατό, ενώ μέχρι στιγμής ούτε η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα έχει «κλειδώσει», καθώς υπογραφές δεν έχουν πέσει.

Ενώ ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν του Happy Day έχει ξεκινήσει, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε τη μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στην εκπομπή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας αποφάσισε να ανακοινώσει την μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο Happy Day από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της η εκπομπή θα επεκταθεί κατά μισή ώρα! Περισσότερο Happy day περισσότερες happy ώρες, λοιπόν!

«Η εκπομπή μας θα τελειώνει στις 11. Υπήρχε το σενάριο να πάει το Happy Day 8-10 ή να παραταθεί η εκπομπή κατά μισή ώρα. Αλλά επειδή το Happy Day είναι μια παλιά αγαπημένη συνήθεια, ο σταθμός αποφάσισε να πάει 8-11, να μεγαλώσει η διάρκειά του»

Πριν από την ανακοίνωση αυτή ο Χάρης Χριστόπουλος είχε κάνει αναφορά στον αέρα στο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη! Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε