Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Γιόρτασαν τον ένα μήνα με το μωρό στο σπίτι με την πιο εντυπωσιακή τούρτα

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Γιόρτασαν τον ένα μήνα με το μωρό στο σπίτι με την πιο εντυπωσιακή τούρτα

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα περνούν τις πιο όμορφες στιγμές τους στο σπίτι, μιας και πλέον στην οικογένεια είναι 3. Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να γιορτάσει τον ένα μήνα με το μωρό και έτσι πήρε την πιο εντυπωσιακή τούρτα.

Ο γιος του πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους και έτσι η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης προσπαθούν να αφιερώνουν όλο το χρόνο τους στο νεογέννητο αγοράκι τους. Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, προσπαθούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με το παιδί.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα, χθες, δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της και της τούρτας που γιόρτασε τη μέρα αυτή. Κοντά της βρισκόταν και η καλή της φίλη, Εύη Ντοβελου, που δημοσίευσε και εκείνη με τη σειρά της μια φωτογραφία της Γεωργίας στο πλευρό του γιου της.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού έξω από το μαιευτήριο.

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα γιος

Γεωργία Αβασκαντήρα: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον γιο της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γεωργία Αβασκαντήρα, ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει ο αγαπημένος της, Γιώργος Χρανιώτης, αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του αφού πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί. Ο γνωστός ηθοποιός δείχνει να είναι τρελαμένος με τον γιο του και να μη θέλει να ξεκολλήσει ούτε λεπτό από το πλευρό του.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο από την καθημερινή της ζωή και έτσι ανέβασε την πιο όμορφη φωτογραφία του Γιώργου Χρανιώτη.

«Ο μπαμπάς μας», έγραψε πολύ απλά στη λεζάντα και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν "βροχή"!