Διπλή επιστροφή στον ALPHA - Τα δύο πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στον σταθμό

Γυρίζουν μετά από μεγάλη αποχή από την ελληνική τηλεόραση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διπλή επιστροφή στον ALPHA - Τα δύο πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στον σταθμό

Μία διπλή επιστροφή ετοιμάζεται να γίνει σε λίγο καιρό στον ALPHA, μιας και γυρίζουν στην τηλεόραση δύο πρόσωπα τα οποία θα φέρουν τα πάνω κάτω στον σταθμό, μέσα από τις συμμετοχές τους σε δύο σειρές.

Και οι δύο απείχαν εδώ και πολύ καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο ALPHA άλλωστε έχει αρχίσει να προγραμματίζει με δυναμικό τρόπο. Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποχώρησε, ωστόσο τη θέση της θα πάρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα που επιστρέφουν στην τηλεόραση μέσω του ALPHA

Ραγδαίες θα είναι και οι αλλαγές στο κομμάτι της μυθοπλασίας του καναλιού, αφού θα ξεκινήσει μία σειρά που θα βασίζεται στο ισπανικό σίριαλ Amanda. Σε αυτό θα συμμετέχει η Νάντια Μπουλέ.

Ωστόσο το κανάλι είναι πιθανό να έχει και μία απώλεια, αφού ένας συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, πρόκειται να βρεθεί εκτός του Happy Day. Δείτε εδώ ποιος.

Σύμφωνα με το σενάριο της ισπανόφωνης σειράς, η Μαργαρίτα στην ηλικία 14 ετών πέφτει θύμα βιασμού από 4 αδέρφια μια πανίσχυρης οικογένειας μεγάλης επαρχιακής πόλης. 14 χρόνια αργότερα και ενώ αλλάζει ταυτότητα και το όνομά της σε Αμάντα, η πρωταγωνίστρια επιστρέφει στην έπαυλη της οικογένειας ως νοσοκόμα της μητέρας των αδερφών και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης.

Νάντια Μπουλέ σειρά ALPHA

Μεγάλη επάνοδο ετοιμάζεται να κάνει και ο Δημήτρης Βλάχος, ο οποίος θα συμμετέχει στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Όπως φαίνεται μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, Δημήτρης Βλάχος βρίσκεται στο σπίτι του Ηλία (Βλαδίμηρου Κυριακίδη) και της Καίτης (Κλέλιας Ρένεση) και θα υποδυθεί τον Μήτσο.

Επιστρέφει στον ALPHA το πιο πολυσυζητημένο πρόγραμμα

Πολύ δυναμικά πρόκειται να μπει στη νέα σεζόν ο ALPHA, αφού πρόκειται να επιστρέψει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον σταθμό. Το πρώτο τρέιλερ ήδη κυκλοφόρησε και έχει προκαλέσει πανικό.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποχώρησε από το κανάλι, ωστόσο ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει. Μετά την προσθήκη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο δυναμικό του σταθμού, έγινε και η ανακοίνωση για την επάνοδο ενός προγράμματος που καθήλωνε τους τηλεθεατές.

Αυτό είναι το πολυσυζητημένο πρόγραμμα που επιστρέφει στον ALPHA

Ο λόγος για το ριάλιτι που παρουσιάζει ο Έκτορας Μποτρίνι, με τίτλο «Εφιάλτης στην Κουζίνα». Στη συγκεκριμένη εκπομπή, ιδιοκτήτες εστιατορίων δηλώνουν συμμετοχή και ο Έκτορας Μποτρίνι έρχεται να αλλάξει δραματικά την κατάσταση στο μαγαζί.

Εφιάλτης στην κουζίνα trailer

Από το φαγητό μέχρι και τις συνθήκες υγιεινής, το μαγαζί γίνεται τελείως διαφορετικό, με τις φωνές του γνωστού σεφ να προκαλούν πονοκέφαλο σε όλους τους μαγαζάτορες.

Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν.

TAGS