Τα πάνω κάτω στο GNTM - Οι αλλαγές που θα δούμε με τη νέα σεζόν

Τα μέτρα που θα λάβει που η παραγωγή για τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στο GNTM - Οι αλλαγές που θα δούμε με τη νέα σεζόν

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στη νέα σεζόν του GNTM καθώς τα πάντα πρόκειται να αλλάξουν! Το ριάλιτι μοντέλων θα έρθει πιο ανανεωμένο από ποτέ ενώ παράλληλα, θα τηρηθούν και τα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφυγε και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήρθε στη θέση της. Το ίδιο συνέβη και με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αποκαταστάθηκε από τον Γιώργο Καραβά.

Το δημοφιλές ριάλιτι του Star δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Όχι μόνο θα δούμε και άνδρες διαγωνιζόμενους, αλλά παράλληλα θα υπάρξουν και πολλές αλλαγές στο φορμάτ της εκπομπής προκειμένου να αποφύγει η παραγωγή την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μπορεί η νέα σεζόν να πλησιάζει, ωστόσο ακόμα έρχονται στην επιφάνεια οι καυγάδες που δεν έμαθε ποτέ κανείς. Δείτε εδώ την αλήθεια για τον καυγά της Κέισι με τη Σουζάνα.

Η εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ είχε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με τις αλλαγές που θα δούμε στο νέο ανανεωμένο GNTM.

Αυτές είναι οι αλλαγές που θα δούμε στο GNTM

  • Ενώ αρχικά η παραγωγή είχε κανονίσει να φέρει στο σπίτι 12 αγόρια και 12 κορίτσια, προκειμένου να αποφύγει το συνωστισμό και να βοηθήσει στην τήρηση αποστάσεων. Για το λόγο αυτό, στην τελική φάση του ριάλιτι θα περάσουν μόλις 20 άτομα, δηλαδή 10 αγόρια και 10 κορίτσι.
  • Τέλος θα έχουν και οι εξωτερικές φωτογραφήσεις. Μπορεί πέρυσι να είδαμε πολλά γυρίσματα σε βουνά και παραλίες, ωστόσο φέτος θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, μέσα στον οποίο θα γίνονται όλες οι φωτογραφήσεις. Ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση, είναι ότι η παραγωγή θέλει να είναι καλυμμένη σε περίπτωση δεύτερου κύματος κορωνοϊού.
  • Μπορεί μέχρι πέρυσι να παρακολουθούσαν όλες οι διαγωνιζόμενες τις φωτογραφήσεις και να έκαναν τα δικά τους καυστικά σχόλια, ωστόσο φέτος αυτό δε θα γίνει μιας και σε κάθε σετ θα μπορούν να μπουν μέχρι 5 άτομα.