Πασίγνωστος τραγουδιστής εξομολογείται: «Αποκάλυψα ότι είμαι γκέι και μετά έκλαψα σαν τρελός»

Συγκίνησε με τα λόγια του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πασίγνωστος τραγουδιστής εξομολογείται: «Αποκάλυψα ότι είμαι γκέι και μετά έκλαψα σαν τρελός»

Ένας πασίγνωστος και ταυτόχρονα κούκλος τραγουδιστής, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τα πάντα πίσω από την απόφασή του να αποκαλύψει πως είναι γκέι. Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος αμέσως μετά, έκλαψε σαν τρελός για να ξεσπάσει.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν άνδρα που αποτελούσε τη νούμερο ένα εμμονή του γυναικείου πληθυσμού στα τέλη της δεκαετίας του 90.

Να σημειώσουμε πως χθες αποκαλύφθηκε και πως ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του Scooby Doo είναι ομοφυλόφιλος. Δείτε εδώ ποιος!

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που εξομολογήθηκε πως είναι γκέι

Ο λόγος φυσικά για τον Ρίκι Μάρτιν, ο οποίος σόκαρε το κοινό όταν αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος, μία πτυχή της ζωής του που όχι μόνο είχε αποφασίσει να κρατήσει κρυφή αλλά αισθανόταν άσχημη γι' αυτή.

«Ο κόσμος μου έδινε πίσω τις ώρες που είχα βάλει στη μουσική, τις ώρες που είχα βάλει σε αυτήν την καριέρα», είπε. «Ήμουν ο βασιλιάς του κόσμου. Η μουσική μου ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Θα μπορούσα να φτάσω πέντε Θεούς, αλλά δεν ζούσα ολοκληρωμένα. Ήμουν λυπημένος. Είχα κατάθλιψη». Ο Μάρτιν εξήγησε ότι έδινε παραστάσεις ως μέσο επιβίωσης, ως τρόπο να «ξεφύγει από αυτή τη βαριά θλίψη» που ένιωθε από το να είναι «παγιδευμένος στη ντουλάπα».

Μάλιστα όπως είπε κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας περιοδείας του ήταν τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να εμφανιστεί. «Ήμουν στην Αυστραλία και από την Αυστραλία, επρόκειτο να πάμε στη Νότια Αμερική. Και είπα, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πρέπει να πάω σπίτι. Χρειάζομαι ησυχία. Πρέπει να κλάψω. Πρέπει να θυμώσω. Πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου που του επέτρεψα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να φτάσει εδώ που είναι» είπε.

Αφού αφιέρωσε χρόνο για να μάθει για τον εαυτό του και τη σεξουαλικότητά του, ο Μάρτιν δεν ήταν ακόμη έτοιμος για να το πει δημόσια, παραδέχεται. Αν και όπως λέει, οι φίλοι και η οικογένειά του ήξεραν, δεν μπορούσε ακόμα να το πει στους θαυμαστές του. Όταν άρχισε να δουλεύει στα απομνημονεύματά του, τότε βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα και στους θαυμαστές του. «Το έγραψα και πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός. Και έκτοτε είμαι πολύ χαρούμενος» δήλωσε ο ποπ σταρ.