Ξεσπά η Μέγκαν Μαρκλ - Το ηχηρό μήνυμα που θα ταράξει μέχρι και το Buckingham

«Πνίξτε αυτόν τον θόρυβο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεσπά η Μέγκαν Μαρκλ - Το ηχηρό μήνυμα που θα ταράξει μέχρι και το Buckingham

Η Μέγκαν Μαρκλ ξέσπασε μέσα από ένα νέο ηχηρό μήνυμα που θέλησε να στείλει σε όλες τις γυναίκες που την ακολουθούν. Τα δυνατά λόγια της, είναι ικανά να ταράξουν μέχρι και την απόλυτη ηρεμία του Buckingham το οποίο αποφεύγει να τοποθετείται δημόσια για επίμαχα θέματα.

Η άλλοτε Δούκισσα του Σάσεξ ήταν γνωστή από την πρώτη στιγμή για τις απόψεις της και για την πεποίθησή της ότι καμία γυναίκα δεν χρειάζεται έναν ισχυρό άνδρα να τη σώσει. Αυτή η προοδευτικότητά της δεν άρεσε πολύ στους συβούλους του Buckingham ωστόσο εκείνη έδειχνε πως δε δίνει ιδιαίτερη σημασία. Δείτε εδώ και τα πολύ καλά νέα που «έσκασαν» για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι,

Η Μέγκαν Μαρκλ, λίγους μήνες μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια στο πλευρό του συζύγου της, Χάρι, έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για την ισότητα των δύο φύλων.

Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα που έστειλε η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε χαρακτηριστικά στο δημόσιο μήνυμα της: "Οποιοσδήποτε αγώνας για αλλαγή ή κοινωνική δικαιοσύνη πρέπει να γίνει με συμπόνια, η οποία δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε θυμό ή οργή -αλλά μάλλον πρέπει να διευρύνετε αυτά τα συναισθήματα σε κάτι θετικό.

Yποστηρίξτε η μία την άλλη. Θα υπάρχουν πάντα αρνητικές φωνές. Πνίξτε αυτόν τον θόρυβο. Επειδή αυτό είναι απλά θόρυβος. Οι φωνές σας μπορούν και πρέπει να είναι πολύ πιο δυνατές".

Δύσκολες στιγμές για Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι - Η μεγάλη απόφαση που κλήθηκαν να πάρουν

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Χάρι, καθώς κλήθηκαν από κοινού να πάρουν μια σημαντική απόφαση.

Το πριγκιπικό ζεύγος προσπαθώντας να κάνει το καινούργιο του ξεκίνημα, πρέπει να ξεμπερδέψει από τους δεσμούς του παρελθόντος και αυτό κάνει, έστω και αν μέσω πανδημίας.

Έτσι, για να μπορέσει σε κάποια στιγμή να δημιουργήσει τη φιλανθρωπική οργάνωση Archewell που ήδη έχει ανακοινώσει ότι βρίσκεται στα σκαριά, θα πρέπει να «κλείσει» την αντίστοιχη Sussex Royal που ακόμη και λόγω επωνυμίας δε μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται.