«Πάγωσε» η Αντελίνα Βαρθακούρη όταν είδε τον Χάρη - Το καυτό φιλί στον αέρα της εκπομπής

Δεν γνώριζε πως θα έρθει στο γύρισμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πάγωσε» η Αντελίνα Βαρθακούρη όταν είδε τον Χάρη - Το καυτό φιλί στον αέρα της εκπομπής

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν περίμενε με τίποτα να δει μπροστά της, τον αγαπημένο της σύζυγο, Χάρη και έτσι «πάγωσε» όταν τον είδε ξαφνικά να μπαίνει στο γύρισμα. Εκείνος με τη σειρά του, της έφερε ένα μπουκέτο λουλούδια και της έδωσε ένα καυτό φιλί στον αέρα της εκπομπής.

Το αγαπημένο ζευγάρι χώρισε τους τηλεοπτικούς του δρόμους πριν από λίγο καιρό, καθώς μετά την κοινή συμμετοχή τους στο Globetrotters, η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέλαβε τη δική της εκπομπή στον ALPHA, ενώ ο Χάρης επιλέχθηκε ως ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother.

To ζευγάρι δείχνει καθημερινά πόσο δεμένο είναι. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, ένας άγνωστος έστειλε μήνυμα στην Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης έσπευσε να του απαντήσει δημόσια. Δείτε εδώ το σχόλιό του.

Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι δε συνεχίζει ο ένας να στηρίζει τον άλλον. Για το λόγο αυτό, ο Χάρης θέλησε να κάνει μία υπέροχη έκπληξη στη σύζυγό του και την επισκέφθηκε στα γυρίσματα της εκπομπής της.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν γνώριζε ότι θα ερχόταν, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η σύζυγός του τον είχε "πρήξει να έρθει σε ένα γύρισμα", και γι' αυτό μία συνεργάτιδα της, τον ενημέρωσε πως στη σημερινή εκπομπή θα ακουγόταν ένα από τα τραγούδια του.

Ο Χάρης προσέφερε ένα πολύ γλυκό φιλί στην Αντελίνα και στη συνέχεια κάθισε μαζί της για να συνεχίσει το γύρισμα και να της γυρίσει στο τέλος σπίτι.

Αντελίνα Βαρθακούρη Χάρης Βαρθακούρης φιλί

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε πώς γνώρισε την Αντελίνα

Ο Χάρης Βαρθακούρης, αγαπά τα social media και έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μία ιστορία που συνέβη πριν από 12 χρόνια, όταν γνώρισε την Αντελίνα.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία και αποκάλυψε πως ένα like της συζύγου του, στάθηκε αφορμή για να γνωριστούν, καθώς και εκείνος στη συνέχεια πήγε να της κάνει τα δικά του like στις φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του, η οποία είχε τραβηχτεί 12 χρόνια πριν και έγραψε, «ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !! Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των...likers (!!).

Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like... Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ λίγο πιο’ κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία... Όλα καλά».