Ζέτα Δούκα: Δείχνει τα σημάδια από την επέμβαση και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα

Τα υπέροχα λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζέτα Δούκα: Δείχνει τα σημάδια από την επέμβαση και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Δούκα, έκανε μία υπέροχη ανάρτηση μέσα από την οποία δείχνει τα σημάδια της από το χειρουργείο που έκανε και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα μέσα από τη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές πως δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για θέματα που άλλες γυναίκες θα θεωρούσαν ταμπού. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να ποζάρει με το μαγιό της και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Ζέτα Δούκα, μίλησε για μία μεγάλη περιπέτεια υγείας που είχε. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια της.

Αυτό είναι το δυνατό μήνυμα που έστειλε η Ζέτα Δούκα για τα σημάδια στο σώμα της

«Στη ζωή μου, έχω περάσει πολλά και διάφορα γεγονότα που έχουν αφήσει το «σημάδι» τους πάνω μου. Άλλα σημάδια είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού, άλλα όχι, αφού μπορεί να κρύβονται βαθιά στη ψυχή μας… Όλα όμως, με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή, γιατί μου θυμίζουν, όλα όσα έχω καταφέρει!

Το συγκεκριμένο σημάδι, μαζί με τέσσερα ακόμη στην περιοχή της κοιλιάς, το απέκτησα κατά τη λαπαροσκοπική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν 2 μήνες και μου υπενθυμίζει την τεράστια σημασία της σωστής ΠΡΟΛΗΨΗΣ για την υγεία μας, αφού στα πλαίσια εξάμηνου (!) γυναικολογικού ελέγχου, εμφανίστηκαν δύο μεγάλες κύστες ωοθηκών που, αν τις έβλεπα στον ετήσιο έλεγχο που συνήθως κάνω, μάλλον θα είχα υποστεί ολική υστερεκτομή!»

Ζέτα Δούκα: Μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος φίλτρων - Το ολόσωμο μαγιό της έκανε την αποκάλυψη

Η Ζέτα Δούκα είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς και παρόλο που έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι, διατηρεί στο κορμί της άψογες αναλογίες, καθώς έχει χάσει κάθε περιττό κιλό.

Η ηθοποιός πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο καυτή πόζα της και όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν σαν την βροχή.

«Όταν ξεκινούν οι φωτογραφίες με μαγιώ, ξεκινάει κι επισήμως το καλοκαίρι! #summer #swimsuit #summerphoto #lovesummer #greeksummer» , έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της που συνόδευε την φωτογραφία της. Μάλιστα, στην τράβηξε ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς.

Ζέτα Δούκα σώμα