Πένθος στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ - Της το είπαν 10 λεπτά πριν αρχίσει η εκπομπή

Συντετριμμένη...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πένθος στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ - Της το είπαν 10 λεπτά πριν αρχίσει η εκπομπή

Βαρύ πένθος έπεσε για μία από τις παρουσιάστριες του Καλοκαίρι #ΝΟΤ. Μόλις δέκα λεπτά πριν βγει η εκπομπή στον αέρα, έμαθε πως έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, δεν άφησε όμως τη θλίψη της να φανεί.

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου, η οποία έκανε γνωστό μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter πως ο αγαπημένος της θείος έφυγε από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια βγήκε κανονικά στον αέρα και ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή όπως πάντα παρά το πένθος της.

«Σήμερα πέθανε ο θείος μου κai το έμαθα 10 λεπτά πριν βγω στον αέρα… Καταλάβατε κάτι? Όχι… Αυτή είναι η δουλειά μας λοιπόν… Καλό παράδεισο θείε», έγραψε η Ελένη Χατζίδου.

Η εκπομπή της Ελένης Χατζίδου πάει εξαιρετικά στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά ποσοστά που σημείωσε χθες.

Καλοκαίρι #NOT: Έκαναν την ανακοίνωση για τον Γιώργο Λιάγκα

Της αποκαλύψεως το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT! Μαρτύρησαν το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Λιάγκα μετά το τέλος του Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα!

Όπως ανέφεραν το πρωί της Δευτέρας στο πλατό του Opentv, ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί αυτή την περίοδο να παραθερίζει σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο - δείτε εδώ πόσο κοστίζει το βράδυ - αλλά ταυτόχρονα ψάχνετε για το επαγγελματικό του μέλλον!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #NOT, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας συζητά με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ για να πάρει μια θέση στο Big Brother που αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στον σταθμό στις 30 Αυγούστου! Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο παρουσιαστής θα είναι στην κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από τον Ανδρέα Μικρούτσικο κι ένα ακόμη άτομο μαζί με τον Λιάγκα και θα σχολιάζει με καυστικό τρόπο τις δοκιμασίες από τις οποίες θα περνάνε οι παίκτες.

Τίποτα, βέβαια, δεν έχει κλείσει οριστικά αλλά... οι υπογραφές είναι πολύ κοντά!